Nilay Ateşoğulları aday olacak mı?

Adana Demirspor'da 8 Haziran'da yapılan kongrede aday olan ve '3 dakikalık konuşma' ile başkanlığına engel olunan Nilay Ateşoğullarının 4 Temmuz'da yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağı merak ediliyor.

Mavi-Lacivertli takımda yapılan son 2 kongrede de aday olan Nilay Ateşoğulları'nın her seferinde önü belli bir grubun engelleri ile kesildi. Son olarak 8 Haziran'da 3 dakika bile konuşmadan başkan olan Kazım Bozan 3 saat sonra kongre kararı alarak Nilay Ateşoğulları'nın başkanlığını engellemişti.

4 Temmuz'da yapılacak kongre öncesi sessizliğini koruyan Bilay Ateşoğulları'nın aday olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Yorumlar

Nilay Hanım aday olsa 5 tane aday daha çıkarırlar önüne, korkuyorlar kadından. Anladığım tek bir şey var zekası bizimkileri korkuttu! Belediye başkanının sevdiklerini istediklerinin aday olması ve seçilmesi demokrasi değildir! ADS şuan da kuşaklar arasında geçişi deneyimliyor, demokrasi sınavı veriyor.
konuşmayı bır kaç defa dınledım. ızledım. bu sahtekar kazımı ve onu kım başkan yaptıysa bırkez daha yazıklar olsun. hanfendı düzgün, nezaketlı. ınanın bu kazımdan çok ama çok daha fazla faydalı olacaktı. olmamış. bır fılm çevirmişşler. bu alenen bellı. sanırım bu imam ile gökoglu, bızım malı tablo ıbra olmayabılır dıye kazımı pıyon olarak kullandılar. ınanın başka bır şey akla gelmıyor. yazıklar olsun sana kazım, yazıklar olsun senı buraya getırenelere
Ortada erkek diye gezinen ......... ve çetesinden daha erkeksin helal olsun sana.
Ben Nilay hanımın tekrar aday olmasını isterim çünkü yıkılmasını ne kadar engellenir engellesin ısrarla tekrar aday olmasını isterim mahalle kabadayısı havasıyla başkan olan ve kürsüdeki bayan başkan adayını dinlemeyen saygısız kaba kültürsüz tiplere geçit vermesin derim menfeat çetelerine son versin
okumuş üst düzey eğitim almış iş kadını ve projeleri olan bir hanımefendı neden olmasın
Nilay hanim rant peşinde koşmuyor en azından başarı olsada olmasada biz onu destekleriz
NİLAY HANIM ADAY OLACAĞINA HANIMEFENDİYE KONGREDE HAKARET EDEN BAĞIRANLARIN AĞABABALARI KOMBİNEYİ KULUBDEN %60 DAHA UCUZA SATAN BEYEFENDİLER ADAY OLSUN.SAHİ ONLAR DEMİŞTİ BİZ ADAYIZ DİYE NİYE ÇIKMIYORLAR.KOMBİNEYİ UCUZA SATANLAR BU TİCARİ ZEKA İLE SPONSOR DA BULURLAR KULUBÜ 3 AY İÇERİSİNDE KARA GEÇİRİRLER.FEDEROSYON BORÇLARIDA ÖDENİR.HADİ KAMUOYU OLUŞSUN DELEGELER ZATEN SEÇERLER KAZIM BEYİ SEÇTİKTEN SONRA BUNLARIMI SEÇMİYECEKLER.HADİ BÜYÜK DEMİRSPORLU DERNEK VE GRUB BAŞKANLARI SİZDEN HİZMET DESTEK BİZDEN.AYAĞA KALKAN NE OLSUN.
Nilay başkan demirspor şampiyon!!
ya arkadaşlar nilay hanım aday olduda kaçlira bütce koydu şu kadar bütcemiz var diye duyan varmı aziz kaya on beş milyon bütcemiz var fakat yetmez on milyonda dışardan destek olmasa olmaz dedi cekildi nilay hanımda dürüst olsun bir bütce açıklasında bilelim bu işler parasız olmaz transferi var federsyonu var futbolcu peşinatı var kamp masrafları var var oglu var yani para şart .
Nilay Ateşoğulları'nın her seferinde önünü kesen grup eğer haysiyetleri, onurları, gururları varsa bırakın kongreyi, stadın önünden bir daha geçmesinler. Demirspor'a verdikleri zarar tarif edilemez..Gerçek Demirspor taraftarı Nilay Hanım'ın başkan olmasını istiyor..
olsun . herkesin foyasını ortaya çıkarsın..
nilay hanım aday olmasını isterim ama bu fosiller yine bırakmazlar.ceysan spor başkanı aday olmuş ya onu seçerler.zaten bu moda olda ceyhanda herhangibir seyin başkanları gelip bizdede başkan oluyor. ulan ne hallere geldik be
YUKARIDA Kİ VİDEO DA KONUŞAN HANIM İLE 3 DAKİKADA BAŞKAN SEÇİLEN BOZO MU BOZAN MI YAN YANA KOYUN KARAR SİZİN...
bu aday dikkatimi çekiyordu ama şüphelerim vardı, iki kongredir (hele sonuncusu tam rezalet) kendisine başkanlığı vermemek için çevrilen kirli oyunları gördükçe emin oldum ki demirspora faydası olacak başkan adayı nilay hanımdır. umarım bu sefer de aday olur ve seçilir, eski yönetimlerden de bir katakulli çeviren kim varsa hepsini bir bir ortaya döker.
2 sene sonra Nilay hnm bu kulubu herkesin istediği kurumsallığa ulaştırır..beni ikna etti..rant ve statü yöneticiliğinin sonunu getirip vizyon kazandırabilir..ben kendi adıma kesinlikle desteklerim...projelerine elimden geldiğince destek olurum...şu mahalle yönetimleri ve kabadayı tiplerin sonunu getirip herkesin arkasında duracağı değer katacağı vizyon ve kültür getirecek hanfaendiyi desteklemek lazım...emin olun bu hanfendiyi desteklemeyen her bireyin kesilecek rant ,statü korkusu vardır...nokta
bu saatten sonra nilay hanım aday olmasın bence. geçmiş olsun, kulübü batırdı bu herifler. bence düşelim ligden. alt yapı oyuncularını oynatalım, yavaş yavaş yükselelim.. çünkü 24 senedir aynı sistemle yönetiliyoruz ve olmuyor..
Nilay hanimi destekliyorum. Taraftar olarak cetenin onune gecip bu hanimi koruyalim. Her yonden takimimiza eski baskanlardan daha cok faydali olur. Hirsiz degil. Kirli isler pesinde degil. Gokoglundan takimimizi geri alalim. Adam takimimiza tecavuz ediyor. Evet agir kelime kullaniyorum cunku yeter artik. Gokoglu sadece ve sadece demirsporu kendi cikari icin kullaniyor. Nilay hanimin baskan olmasi demek takimimimiz taraftara geri donmesi demek. Kirli ellerden kurtulanalim. Bu kulturlu, zeki, egitimli, ve sempatik kardesimizi baskan olmasi icin tum destek.
Eger gercek demirsporluysan ve Nilay hanimdan suphen varsa, lutfen bu videoyu sonuna kadar seyret ve dinle. Sonuna kadar. Lutfen seyredin.
Seyredin ve sonra ayaga kalk. Bende. O da. Bizlerde. Onlarda. Hepimiz. Hepimizin ayaga kalkma zamani. Demirsporumuz icin ayaga kalkma zamaniz geldi. Usenmeyelim. Takimimiz icin savasalim ve pis ellerden geri alalim.
Kardesim birakin su duselim kapanalim laflarini ya zaten icimiz yaniyor
Kadın düşmanı mısınız? Yeterr beeee
ulan şaka maka bu sene ne hayaleerim vardı , haber ads sitesini açıp heyecanla hangi futbolcuyu transfer etmişiz diye bakacaktım , sonra enterasan bir oyuncu almış olacaktık ve küfürü basacaktım kendimce , ama şimdi bakıyorumda hala yönetim yok , ne acı bir durum vay anasını be
Nilay hanım inşallah başkan olursunuz ve bu rant peşinde koşan kimliksiz kişilerden Ads umuzu kurtarirsiniz . Biz taraftarlar sizi istiyoruz. Önünüze engeller çıkaran tüm densizlere karşı lütfen pes etmeyin. Projeleriniz harika inşallah muaffak olursunuz başkanım.
kazım ı seçen ............ utanın adamlığınızdan koca çınarı rezil ettiniz.siz mi demirsporlusunuz
Nilay hanımın önünü kesmeyi bırakın artık karaktersiz insanlar topluluğu size insan bile denilmez de bu secimde de önünü keserseniz inşallah iki yakaniz bi araya gelmez surunursunuz
Destekliyoruz
Nilay hnm bu yazdıklarımızı okuyormusunuz bilmiyorum ama siz adanademirsporun Ali koçu'u sunuz...aziz yıldırım ağalığını yıkıp demekrasi ve şeffaflık getireceğinize umudumuz tam..başarılı olmasak bile sizin gibi vizyon sahibi kadını destekleyecek çok insan var..hatta sırf bu ağalık sisteminin avamlığı sebebiyle kulube yaklaşmayan ,destek olmayan binlerce insan var...lütfen vazgeçmeyin ...inanın sizin yanınızda sesi çıkmayan doğru zamanı bekleyen o kadar çok insan varki..ve bu insanlar kültür ve demekrasi seviyesi şu andaki profilden çok daha ileri seviyede...biz halk takımıyız tamam ama halk takımı demek ağalıkla ,avamlıkla,rantla yönetim değil..gerçek demokrasinin ve geniş bir topluluğun desteği ve fikirdaşlığıyla yönetim demektir...size güvenimiz tam..VAZGEÇMEYİN..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor