"Montella hocam inanılmaz bir taktisyen"

Adana Demirspor kendi evinde Alanyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrası kaleci Ertaç Özbir yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Başarılı file bekçisi yaptığı açıklamada, "Sezonu genele yaymak gerekiyor. Hem hücumsal hem de defansta hatalar yapsak ta sezon başına göre kendimizi çok geliştirdik. Oynadığımız oyunla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyoruz. Başkanımız Murat Sancak ve teknik direktörümüz Montella önderliğinde çok iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık. Bu takım, bu kulüp, bu taraftar kesinlikle çok daha iyi yerleri hak ediyor. İnşaallah Avrupa'ya gideriz." dedi.

Tecrübeli kaleci Montella ile ilgili övgü dolu sözlerle bahsederken, "Montella hocam inanılmaz bir taktisyen, onun bize katkısı çok fazla. Benim bugüne kadar çalıştığım hocalarım benden farklı şeyler istiyordu ancak Montella hocam benim farklı bir yeteneğimi fark etti ve beni daha fazla oyunun içine soktu. Bu yönde çalışmalar yaptık. Ben de hocamın bana güvenini boşa çıkarmamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Kendini çok geliştirdin. Harikasın
Milli takım yakışır sana hemşehrim..Bunu çoktan hak ettin de görmeyen gözler utansın..Yılın kalecisisin kesinlikle..Allah nazarlardan korusun...
Sende 10 numarasın bazen yüreğimizi hoplatsanda. Şaka, şak Bi tanesin

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor