Minik Şimşekler Avrupa'yı dize getirdi!

Adana Demirspor U13 takımımız Almanya'da katıldığı Vereins Service Cup'ta rakiplerini yenerek grubunu lider olarak tamamladı.

Başkan Murat Sancak'ın göreve gelmesinin ardından alt yapıda atılan adımlar ile Adana Demirspor geleceğe umutla bakmaya başladı. Her yıl Almanya'da düzenlenen Vereins Service Cup'a, bu yıl Türkiye'den Galatasaray ve Adana Demirspor davet edildi. 

Mavi-Lacivertli takım oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet alarak FC Schalke 04 ve Tottenham'ın önünde grubu lider olarak tamamladı.

Adana Demirspor U13 takımının oynadığı maçlar ve sonuçları:

  • 1.Maç: Adana Demirspor : 0-4 : Tottenham
  • 2.Maç: Adana Demirspor : 8-0 : FC Riedisheim
  • 3.Maç: Adana Demirspor : 2-1 : FC Schalke 04
  • 4.Maç: Adana Demirspor : 9-1 : SGM Oberdischengen

Yorumlar

Dunyanin en guzel tablosu adananin Esmer cocuklari ve bizim en buyuk gelecegimiz Sizlerde mucadeleye devam Mavi simsekler.
Lidere selam mucadeleye devam Aslan parcalari
yenemeseniz bile orda olmanız bu heycanı bu deneyimi yaşamanız sizin içinde bizim içinde onurdur. Helal olsun bizim çocuklar, Helal olsun bu imkanı sağlayan büyük başkan.
Helal olsun çocuklar. Onbeş onaltı yaşına gelince sizi a takımda görmek istiyoruz. Çalışmaya devam.
haydi aslan yavruları demirsporumuzun istikbali gelecegi bunlar
her şey hikaye bu foto gerçek..devşirme futbolcular ile Türk futbolundan bi b...olmayacağını anlayan mantalite gelmeli artık..başkan sadece dönemsel popülerite peşinde olsa bu çocuklar o turnuvada olmazdı..merihler ,çağlarlar,cengizler böyle bir mantalite ile kazanıldı unutmayın...helal olsun başkan...eleştiri yapacağımız konular olabilir ama bu konuda çok büyük bir takdiri hakkediyor başkan ve ekibi...helal olsun..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor