Maça doğru: Adana Demirspor-Konyaspor

Süper Lig'de 3'üncü hafta birbirinden zorlu maçlara sahne olacak.Sonucu merakla beklenen müsabakalardan biri de Adana'da oynanacak.

Yaptığı flaş transferler ile dikkat çeken Adana Demirspor, ikide iki yapan İttifak Holding Konyaspor'u konuk edecek.Henüz galibiyet ile tanışamayan ev sahibi ekip, karşılaşmayı kazanarak taraftarına üç puan hediye etmek istiyor.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın öğrencileri geçtiğimiz hafta Yukatel Kayserispor ile 1 -1 berabere kaldı. Çıktığı iki maçı da kazanarak formda bir görüntü sergileyen Konya ekibi, yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan da galibiyet ile dönerek, son yılların en iyi lig başlangıçlarından birini yapmanın peşinde.

Mavi-Lacivertli takımda Rassoul ve Akintola sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Adana Demirspor ile İttifak Holding Konyaspor, Yeni Adana Stadyumunda karşı karşıya gelecek. 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Yorumlar

mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız elbette, fakat önemli olan ligde uzun vadede istenen oyun disiplini ve istikrarın sağlanması... dolayısıyla oynanan oyunun doğruluğu, en az alınacak galibiyet kadar değerli kanımca. futbol kısmetin açık olsun şimşeğim!
her iki maçta da iyi oynadık,iki maçı da alabirdik.şans ve kısmet diyelim.haydi şimşek bu kez kazanacaksın,şu cuma günü dualarımız sizinle.
Demirsporum kazanacak ...

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
KonyasporAdana Demirspor