Ligin ilk devresi tamamlandı

Adana Demirsspor, TFF 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Menemenspor'u 3-0 yenerek ligi 31 puanla tamamladı. 

Geçen sezonu 24 puanla 8.sırada tamamlayan Mavi-Lacivertli takım, bu sezon 31 puanla 4.sırada tamamladı. Adana Demirspor, 35 puanla lider durumda bulunan Giresunspor'un 4 puan gerisinde yer aldı.  

Geride kalan 17 maçta 4 mağlubiyet alan Mavi-Lacivertliler, deplasmanda oynadığı Altay, Keçiörengücü, Giresunspor ve İstanbulspor'a mağlup oldu. Kendi evinde oynadığı oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı ve kendi evinde 19 puan opladı. 

Yorumlar

Haydi hayırlısı, tabiki bu başarıda başta Ümit Özat, volkan şen ve Erkan Zengin'in katkilarinida gozardi etmemek lazım, nede olsa sezona bunlarla başlandı ve 13 haftalık katkıları var,, keşke başkan üçünüde gondermiyeydi,, keşke şampiyonluk onlarla gelseydi,, neyse başkan geç de olsa hatasını anlayacak ama atı alan Üsküdar'ı geçecek
Turuncu kümeye
hadi yuvana dön burası halkın takımının taraftarlarına ait...2 leeee
Gönderilecek ve takviye yapılacak futbolcuları iyi belirlemek lazım başkanım. Nokta atışı ve radikal karar. Oynamayanın işi yok bu takımda. Sisokko bize yakışır. İyi bir bek veya sol bek lazım takviye olarak. Semih,uslu, Sinan, kosecki, kerim, anıl bunlarla yola devam edilmemeli.
Çok acil sol bek ve 10 numara transferi lazım..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor