Kupada iki isim oynayamayacak

Yarın Türkiye Kupası'nda Bafraspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da iki isim oynayamayacak.

Ankaraspor maçı öncesi sakatlanan ancak maça iğne tedavisi ile çıkan Brezilyalı oyuncu Juninho'da pupis tespit edildi. Maç sonrası Ankara'da bırakılan başarılı oyuncunun tedavisine devam ediliyor. 28 yaşındaki oyuncunun Şanlıurfaspor maçında oynamasının da zor olduğu ifade edildi.

Başkent ekibi ile oynanan ve 3-0 kaybedilen maçta iki sarı karttan kırmızı kart gören Rajnoch da Bafraspor maçında oynayamayacak. Statü gereği cezasını kupa maçında çekecek olan Çek oyuncu Ptt 1.Lig'in 8.haftasında Şanlıurfaspor ile oynanacak karşılaşmada teknik direktör Yücel İldiz'in görev vermesi halinde oynayabilecek.

İki ismin dışında kadroya dahil edilmeyen Şener Özcan, Kerem Can, Efe İnanç, Erçağ Evirgen ve Rostand da forma giyemeyecekler. 

Adana Demirspor-Bafraspor maçı Samsun'un Çarşamba ilçesinde yarın saat 14:00'de oynanacak.

Yorumlar

Yucel ildiz seni teknik direktorluge getienlerin....
ya haberads siz napıyorsunuz adam hocaya küfürlü yorum yazıyor yayınlamışsın?? bu saatten sonra kaldırsan nolur kaldırmazsan nolur ,ayıp ya eleştiriyle hakareti ayırın dedik hala tık yok
kaldırın şu yorumu ayıp yaw herşeyin bir haddi sınırı var. hiç yakışıyormu siteye.
Beyler haddinizibilin ayip küfürle bir sorun cözülmez ads büyük camia yakisik almaz saygilar
Böle devam edese daha çok küfür yazılır çorum dan farklı galibiyetle geliriz inşallah esas kadro bu kadro

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor