Konyaspor cephesinde penaltı tepkisi

Adana Demirspor deplasmanda Konyaspor'u 10 kişi kaldığı karşılaşmayı 2-1'lik skorla mağlup etti. 

Cherif Ndiaye 56.dakikada ceza alanı içerisinde kaleci Ibrahim Sehic'in müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Sarper Barış Saka penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesi ile karar değişmedi ve Cherif Ndiaye topun başına geçerek topu ağlara gönderdi. 

Karşılaşma sonrası Konyaspor cephesinde Ibrahim Sehic, Soner Dikmen ve teknik direktör Stanojevic açıklamalarda bulunurken hakemin penaltı kararına tepki gösterdi. 

Ibrahim Sehic: Kariyerimde 500'ün üzerinde maça çıktım ve böyle saçma bir penaltı görmedim. Hakeme VAR'dan bakmasını istedim ancak bakmadı bile. 

Soner Dikmen: Adana Demirspor'u tebrik ederim. Ligin kaliteli takımlarından ancak bugün hakem bizi bitirdi. Ben hiç hakemlerle ilgili konuşmadım ancak bugün hakemin penaltı pozisyonunda 'Ben görmedim' dediğini kulağımla duydum. Görmediğin pozisyona neden penaltı veriyorsun?

Stanojevic: Oyuncularımı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Ancak sahada hakem verdiği kararlar ile bizi mahvetti. Böyle rezalet penaltı kararı görmedim.

Yorumlar

Net penaltıydı sehic Şerif in ayağına temas etti düşürdü,bu arada Şerif eyidir eyiii
Biz mücadelemize maçı hakettik destekte maalesef penaltı penaltı değil adalet herkese lazım
MAÇIN BAŞINDAKİ ONYEKURU NUN POZİSYONUNU DA İNCELEYİP, YORUMLARMISINIZ. BENCE FAUL LEHİMİZE OLMALI VE KONYALI OYUNCU KIRMIZI KART GÖRMELİYDİ(SON ADAM). GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.
Bize de verilse böyle penaltı olmaz..Eğer Akıntola'ya kırmızı çıkıyorsa Belhanda'ya da çıkmalıydı..Zaten bu 2 si ADS'nin yüz karaları...Belhanda 11 başlasa bu maçı asla alamazdık tebrikler Montella'ya..Yusuf Sarı neden Akıntola yerine 2.yarı oyuna girmedi bir tek bunu anlayamadım maalesef.))
Yahu bırakın bu polyanna mantığını net penaltıydı iyice izle alallaa
Yarın böyle penaltı rakibimize verilirse kabul edecek miyiz acab. Bereket ki konyanı iddiası yok
abi siz neyin kafasındasınız eli değse ne olur değmese ne olur adamın onune bıcme pozisyonunda hamle yapıp yatıyor ki adam hamle yapamayıp ustunden atlamak zorunda kalsın diye diye bu penaltı değilse nedir penaltı.
Bence tartismali bir penalti,verilmiyebilirdi. Penalti gibi penalti degildi ama hakem Onyekuru’ya yapilan net penaltiyi ve karti es geçti. Akintola’nin kirmizisi ise tam bir sanssizlikti.yani Akintola’ya kizmanin bir anlami yok

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporKonyaspor