"Kartal maçı zor olacak"

Adana Demirsporumuzun şampiyon oyuncularından Burak Keskin, HaberADS'ye özel açıklamalarda bulundu.

Pazar günü oynanacak Kartal maçını değerlendiren başarılı oyuncu, "Kartal maçı kolay gibi görünebilir ama zor bir maç olacak. Çünkü onların son şansı. Bizde kazanmak istiyoruz. İstanbul'dan istediğimiz sonucu alıp Adana'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ve bu sezon son 4 hafta kala play-offun sadece 1 puan gerisinde olduğunu söylediğimiz Burak Keskin, "Geçen sezon kimse bize inanmıyordu. Bu takım play-offa gitsede geri gelir diye düşünüyordu herkes. Ama biz çok iyi takım olmuştuk. Ercan hoca ile mükemmel bir çıkışımız vardı. Denizli'ye keyfi gitmedik. Bu sezon ki olay biraz daha farklı geçen yıla göre. Kalan 4 maçımızı kazanmak zorunda değiliz. 2 galibiyet almamız bize yeter." dedi.

5 Ocak Stadı'nda maç kazanamamaları ile ilgili olarak Burak, "Bu devran böyle devam etmez. İnşaallah Kartal maçından sonra Tavşanlı ile oynayacağımız maçta bu şansızlığımızı kıracağız. İzleyenler görüyordur, gerçekten iyi top oynadık Bucaspor ve Gaziantep BŞB maçlarında. Futbol bu. Olmayınca olmuyor. İnşaallah Tavşanlı maçında taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

 

Yorumlar

burak keskın cok calıskan bırısın saha ıcınde bu bellı oluo..hava toplarda ıyı ama topu oyuna sokmakta bıraz sıkıntın var ama ıns bu takımda kalırsın..azmınle hırsınla bu lıgın en ıyı defans oyuncularındansın
kartal yenecek çok belli
2 galibiyet bize nasıl yetiyormuş be kardeşim? Böyle rehavete girdiysek zor bu sene o iş
Sahaya çıkışından ısınmana kadar nasıl düzgün bir hayat yaşadığın maça nasıl hazırlandığın çok belli oluyor Burak.. Deyim yerindeyse defansta kaya gibi adamsın. İnşallah A.Demirspora uzun yıllar hizmet edersin.. Size güveniyoruz yenin Kartal'ı.
burak efendı, sen şimdı yedınc sıradasın, yanı bugun lıg boyle bıtse senın takaımın yok, yanı ustunde altı takım var, ustekıler dort macı alırsa, veya senın tabırınle herkes ıkı maca alırsa sen nasıl cıkacaksın.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor