Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1

1461 Trabzon ile Adana Demirspor arasında oynanan 3. Haftanın açılış maçında ilk yarı 1-1 tamamlandı.
Maç; tribünde taraftarımızın yoğun tezahüratları ve takımımızın klasik düzeni ile başladı. Kalede Şener, stoperler Rajnoch ve Yiğitcan, defansın iki kanadında Keremcan ve Kamil, libero Gökay, oyun kurucu Efe, sağda Erçağ, solda Mehmet Eren, forvet arkası Juninho ve santraforda Rostand.
İlk dakikalarda 1461 daha atak gözükürken, Demirspor maçı orta sahada kontrol ederek yavaş yavaş rakip sahaya yıkmaya başladı. İşte tam bu dakikalarda da gole kavuştuk. Takım halinde geliştirdiğimiz bir atakta, topla son buluşan Mehmet Eren, topu kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla golümüzü kaydetti.
Bu golden sonra maçı kontrol altına alamadan kalemizde golü gördük. Golden önce hakemin yarattığı bir faul ve Kamil’in adamını kaçırması ile Barış Memiş topu inanılmaz bir yere vurdu. 21. Dakikada Mehmet Eren'in ortasında önce Erçağ sonra da Juninho vuramayarak takımımız adına önemli bir pozisyon kaçırdık.
28. dakikada Barış Memiş’in direkten dönen topu ve daha sonra Trabzon’luların penaltı itirazları yüreklerimizi ağzımıza getirdi. Daha sonra tam bir orta saha maçına dönen karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı.
İlk yarıda dikkatimizi çeken en önemli konulardan birisi de sahanın oldukça kötü olması idi. Havanın kapalı ve yaklaşık 3 gündür Trabzon’a yağan hafif yağışlarla ağırlaşan saha topun kontrolünü oldukça zorlaştırdı.

Yorumlar
31.08.2013 17:59
Puanlar: 11
31.08.2013 18:00
Puanlar: 13
31.08.2013 18:06
Puanlar: 3
Yeni yorum ekle