Kamp sona erdi!

Adana Demirspor ikinci devre hazırlıklarına Antalya'nın Belek ilçesinde 3 Ocak günü başladı ve 11 Ocak'ta oynanan Galatasaray karşılaşması ile sonlandırdı.

8 günlük kampa yeni transferlerden Erkan Zengin, Hasan Kılıç, Vedat Karakuş ve Pa Amat Dibba, sezon başında kadro dışı bırakılan Mitroviç ile sakatlıktan dönen Süleyman Koç ve Tanju Kayhan da katıldı.

2 hazırlık maçı oynandı

Kampta 2 hazırlık maçı oynayan Mavi-Lacivertli takım 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Adana Demirspor 8 Ocak'ta Almanya 3.lig takımlarından FC Chemnitzer’i Samed Ali Kaya’nin 81 ve 85.dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup ederken, 11 Ocak'ta oynanan Galatasaray maçında 1-0'lık skorla mağlup oldu.

Balıkesirspor maçı hazırlıkları başlıyor

Adana Demirspor 2 günlük izinden sonra 14 Ocak Salı günü Antalya'da yeniden toplanacak. Mavi-Lacivertli takım, 20 Ocak Pazartesi günü deplasmanda oynanacak olan Balıkesirspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar

Arkadaşlar nürnberg ve civarı yaşayan demirsporlular olarak yaklaşık 50 kişi minik takımımızı almanyada yalnız bırakmadık şuna emin olun ki harika gençlerimiz var şuan dvm eden turnuvada şimşeğimiz atalanta stuttgart metz ve frankfurt takımıyla aynı grupda ilk maçda minik şimşekler atalanta ile 1-1 berabere kaldı
Ahmet yılmaz kardeşimiz attığı toplam 8 golle şuan turnuvanın en dikkat çeken isimlerinden bitanesi
Teşekkkürler gurbetçilerimiz. ADS Li olmak meşakkatli duygusal yükü ağır. Ancak çok güzel bir şey.
İkinci maçımızda maalesef stuttgarta 7-0 mağlup olduk canınız sağolsun yaşattığınız gurur bize yeter aslan parçaları
Miniklerimiz destan yazıyor adanademirsporumuz eintracht frankfurt takımını 3-2 mağlup etti tebrikler aslan parçaları

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor