Kadro gidiyor, yönetim susuyor

Demirspor’un golcü futbolcusu Tambe, Adana’yı terk etti. Golcü oyuncu final niteliğindeki Altınordu maçında bile sahaya çıkmadı, nerede olduğu da bilinmiyor ve Adana’yı terk ettiği sanılıyor

Ekonomik krizlerle boğuşan, futbolcuların ve taraftarın gönülden destekleriyle ligde kalan Adana Demirspor’da yaprak dökümü başladı. Alacakları gününde ödenmediği için UEFA’ya başvuran takımın en golcü ismi Tambe, sırra kadem bastı. Tambe’nin dönmemek üzere Adana’yı terk ettiği belirtiliyor.

GELECEĞİ OLAN FUTBOLCU

Hızı, kuvveti, sert şutlarının yanı sıra hava hakimiyetiyle de dikkat çeken Tambe’nin savunmaya yardım etmediği ve oyun kurgularını tam olarak çözemediği iddialarıyla Giray Bulak tarafından yedek bırakılmış ya da ikinci yarılarında oyuna alınmıştı. Ödemeler de aksayınca Tambe’nin form grafiği inişli çıkışlı bir hal almıştı.

 ŞİMŞEK’TEKİ EN GOLCÜ OYUNCU

Buna karşın Adana Demirspor’un  bu sezon en çok gol atan oyucusu olan Tambe, Erzurumspor maçında ofsaytta düştüğü gerekçesiyle kenardan yapılan uyarılara karşılık vermiş ve öfkelenmişti. Yaşı genç olması nedeniyle futbol otoriteleri tarafından yıldızı parlak bir oyuncu olarak da gösterilen Tambe’yi, Şimşek elinden kaçırdı.

NEDEN TEDBİR ALINMADI ?

Parası ödenmediği için başvuru yaptığı bilinmesine karşın tedbir alınmadı ve geleceği parlak olan bir futbolcu göz göre göre yuvadan uçtu. Takımda kalması  istenmiyorsa, ödemeleri yapılıp bonservisinden para kazanılarak gönderilse Demirspor’un menfaatlerine daha uygun bir tutum olurdu.

LAWAL VE ATTAMAH DA KAÇMIŞTI

Adana Demirspor daha önce de benzeri bir şekilde Lawal ve Attamah’ı da elinden kaçırmış, bu iki oyuncu Süper Lig ekiplerinde aranan futbolcular kervanına katılmışlardı. Tambe de eğer Türkiye’de kalırsa büyük ihtimalle Süper Lige gider ve Demirspor da elinden kaçırdığına üzülür yorumları artıyor.

MENDY KALACAK MI?  

Mavi lacivertli takımda diğer yabancı oyuncuların durumları da farklı değil. İkinci yarıda form grafiğini yükselten ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Mendy de aynı durumda. Başarılı oyuncu da  alacakları için  başvuruda bulunup, giderse Demirspor’un kaybı daha büyük olabilir. Hatta aynı tehlike Türk oyuncular için de geçerli.

Haber : Bölge Gazetesi

Yorumlar

EKSİ PUAN VE TRANSFER YASAĞI GELEBİLİR BUNUN İÇİN GÜÇLÜ YÖNETİM ŞART
Gozunuzde buyutmeyin bu tip oyunculari. Onu hizinida kuvvetinide ..tövbe estağfurullah..... edin gitsinler. Hersey parami ... ! E .sehir nasil kaldi ligde. A.gucu mac basi prim almadan şampiyon oldular.......... tambeyi koca ....... ....... !!!
Mendy nin dışında hiç bir yabancı futbolcu Adanademirsporun işine yaramaz.
belediyede olmasa takım kapanacak,adanadan ekmek yiyen tum işadamları neden çekınıyor,,,basit çok gideri var, o zaman yabancılara satılsın kulup devlet el atsa iyi olur,halkın parası elin ecnebilerine gitmesin,,bir insanın ederi yıllık 1 milyon etmez.haramdır
altyapıya yönelmek, alt yapıdan oyuncu cıkartmak ve takım kurmak şart. Sana katılıyorum katılmakla beraber Belediyeler destegi kesmeli.. ite kalka futbol kulubu olunmaz sahip çıkacak iş adamı varsa, futbolcu yetiştirmekten anlayan teknik kadro varsa buyursun alsınlar takımı. (futboldan herkes anlar!! da Futbolcu yetiştirmek önemli olan Alt yapı şart)
1 HAZİRANDA GÜÇLÜ KLAS YÖNETİM İŞBAŞINA YOKSA 3 LİĞ
Oyuncuya laf etmek yanlış.Adam bir iş yapıyor ve karşılığını alamıyor.E adam burada niye dursun yönetimin kara kaşına kara gozune mı baksın
Nıye kongre 1 haziranda yapılıyor ki? Daha erken yapılsa çok daha iyi olur.gelecek olan yönetim transfer için kolları daha erken sıvar..yok efendim kongrede çoğunluk sağlanamıcağı içi kongre ister isteme 1 hafta daha ertelenecek.boş yere zaman kaybetmeyelim.kongre daha erken olması gerekir.
Taneden de bie ........ olmaz.ağır ve ....... kaldıramıyor.belkide buligin enkötü golcüsü.çalım yok,sürat yok,fırsatçılık yok,hava hakimiyeti yok,beyinde yok sayılır.......... gitsin.kamerun milli takımında abubakarın yedeği ymış.geçin bunları.mbilla varken buna futbolcu sitenin vay aklına.mbillanın yanında tambeyi promosyon diye verirler.demekki oradada torpil dönüyor.
Kongre ister 15 Mayis ta yapilsin ister 1Haziran ister 8 Haziran, aday var mi aday?
Ben aday olurum.yas 45 param yok. Ev araba hic bisey yok bu yasa kadar. Belediye para versin bana ben yaparim baskanlik
Tapsu çok güzel açıklamış bravo. Ben 48 yaşındayım bundan daha iyi oynarım . defolsun gitsin para göz.
tüzük gereği şimdi kongre olsa haziranda birdaha yapılacak
Abicim Adil , Yiğitcan, Erhan Kartal ve de Kubilay dışında herkes gidebilir, bir şey kaybetmeyiz..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor