İyi mücadele, güzel sonuç 1-0

TFF 1. Ligin 14. haftasında Adana Demirspor kendi saha ve seyircisi önünde BB Erzurumspor’u ağırladı. Karşılaşma ikinci yarıda Aosman'ın kafasından gelen golle 1-0 üstünlüğümüz ile bitti.

Adana Demirspor karşılaşmaya şu 11 ile çıktı.

Adana Demirspor; Kurtuluş Yurt, Emre Nefi̇z, Joher Khadim Rassoul, Semi̇h Güler, Mehmet Uslu, Hamidou Traore, Aias Aosman, Si̇nan Kurt, Berk Yildiz, Jakub Kosecki ve Samed Ali̇ Kaya

Adana Demirspor karşılaşmanın ilk dakikalarında Kosecki ve Berk’in getirdiği toplarla Erzurum kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Aosman’ın vuruşunu kaleci çıkardı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyunda dengeyi sağlayan Erzurumspor duran toplardan ve kanat akınlarından kalemizde tehlikeler yaratmaya çalıştılar.

Adana Demirspor’un en tehlikeli atağı ise uzatma dakikalarında geldi. Bu dakikada Berk ve Kosecki’nin getirdiği topla ceza alanı içinde buluşan Sinan, müsait pozisyonda topu auta attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı gol ile başladı. 51. Dakikada Sinan’ın kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Aosman, kalecinin üzerinden kafayı vurdu ve golümüzü kaydetti 1-0.  

Golden sonra Erzurumspor kalemizde daha fazla gözüktü. 65. dakikada yapılan bir ortaya Pote kafayı vurdu, top auta çıktı. 77. dakikada gelişen bir ani atakta kaleci ile başbaşa kalan Emre Nefiz topu auta attı. Yine 84. dakikada kaleci ile başbaşa pozisyonda golü kaçıran Samet oldu. 89. dakikada ise Erzurumspor çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Uzatma dakikalarında kalemizde çok büyük bir baskı kursalarda karşılaşma Aosman'ın 51. dakikada attığı tek golle tamamlandı 1-0.

Yorumlar

Mücadele mücadele mücadele. Yullardır PTT 1.ligi takip edenler iyi bilir bu ligin kuralı bu. İsteyeceksin, mücadele edeceksin biraz da akıl koyunca gerisi gelir. İnşallah son 3 Malta’n 7 puan alırız devre atası iyi transferlerle belki ilk 2 sen çıkarız, şuan için ilk 2 zor gözükse de kovalamak gerekir diye düşünüyorum
Katiliyorum mücadele mücadele biraz kalite birazda şans gerisi gelir basit gol yeme yeter umarım seri olur inşallah heryeri MASMAVİ yapacağız
Sonuç güzel ama yetmez seri yapmak lazım Mehter takımı gibi olmaz bu iş , benim en çok dikkatimi çeken tek nokta var ; bu Berk in halı ne böyle ???
İyiki rasoull var... Kosecki deli fişek.. volkan şen hareket demek.. Berk bu sezon takımda yok.. uğur hoca çok işin var cokk. Yaptığımız maçların istatistikleri çok kötü, topla aynama oranımız yüzde 40 i bulmuyor. Şutumuz az, takımda oyunculardan en fazla 5 tanesi kalır bu takimda, rasoulle, traoreyi kaptırmamak lazım.. defansa orta sahaya forvete yeni adamlar şart, takviye demiyorum bakın yeni topcular lazım.. kusura bakma Samed ama senle de olmuyor.
Takım resmen santraforsuz oynuyor samedle olayacağı taa adanaspor maçinda belliydi Tambe gibi santrafor lazım umarim ikinci yarı forvet alınır
berkin mücadelesinden şüphemiz yokta neden bu çocuk pas vermek daha iyi olacakken çalıma giriyor? avantajlı tarafa gitmek varken terse gitmeyi tercih ediyor sürekli. onun dışında takım iyiydi allah razı olsun bu hafta güzel oldu.
Adanademirspor klasigi ligin sonunda bitik takimlara karsi kazanamaz ligin zirvesindeki takimlari yener bugun kusursuza yakin futbol oynadi oyuncu degisikleri yerinde idi hep boyle olsa banko sampiyon olur
Erzurum hocası taraftarı görünce soyunma odasında aklınca önce top cevir beraberliği garantiye al sonrada atarsan ne ala demiş oyuncularininda gözünüze yüreğinide korkutarak takımın mağlubiyetini sağlamıştır. Ancak buba rağmen 4 tane net pozisyonuda aramamıştır. Mavi önce taraftar kazanmış bunada erzurum hocası adeta çanak tutmuştur. Ads a gol atmayanlarin dövüldüğü bu ortamda ads galibiyet aldı gol yemedi. Ads bu mantalite ile bir arpa boyu gidemeyecektir. Isterse 10 topçu daha alsın fark etmez. Ads vebal alan bir kulüptür asla ıslah olmayacaktır.
Sonuna kadar katılıyorum 38 yıllık bir demirsporlu olarak
Turgeyimize seneye iki renkli grupta başarılar diliyorum :)

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
TuzlasporAdana Demirspor