"İyi bir takımız ve mücadelemiz sürecek"

Adana Demirspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, 2-2 berabere biten Boluspor ve bu hafta oynanacak olan Keçiörengücü maçları hakkında açıklama yaptı. 

Boluspor maçında talihsizlik yaşadıklarını belirten Uğur Tütüneker, "86.dakikadan sonra 2 gol yememiz normal değil. Bunun haricinde maçın geneline baktığımız zaman 3 ve 4.golü çok rahat bulabilirdik. Girdiğimiz pozisyonlarda bu golleri de bulamayınca skor 2-1'e gelince bi çekilmeler oldu. Yapacak birşey yok. Boluspor maçını geride bıraktık. Yolumuza devam edeceğiz. İyi bir takımımız var. Çok iyi oynuyoruz. Öne doğru iyi çıkıyoruz. Boluspor ile kendi evimizde 2-2 berabere kaldık. Gerçekten üzücü ama sonuçta devam etmemiz lazım. Cumartesi günü Keçiörengücü maçımız var. Deplasmanda bu maçı kazanmak istiyoruz. Boluspor maçında dersler çıkararak önümüze bakacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Nerde ibrahima kone lisansımı çıkmadı bi görelim nasıl bir futbolcu
tüm adanalılar biliyorki bolu maçının katili sensin ugur efendi maç iki sıfır dakika seksenbeş sen tutuyorsun padibbayı çıkarıp mehmet akyüzü alıyorsun pa dibba diri oyundan düşmemiş sen oyundan düşen volkanı çıkarıp mahmet akyüzü alabilirsin mehmet akyüzün kanat oynama özelligi var kanattan adam çıkarıp bir stoper daha alıp defans beşlemek en akıllısı olurdu ama sen gidip en kötü tercihi yapıp bu takımın kaderiyle oynuyorsun bu elbise sana çok büyük geliyor ugur efendi
Maçı kendi elinle sen verdin

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor