İşte karşılaşmanın istatistikleri

Adana Demirspor deplasmanda Balıkesirspor ile oynadığı karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü 24.dakikada Hasan Kılıç kaydetti. Sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 28'e yükselten Adana Demirspor, 90 dakikanın sonunda %52 topla oynadı. Mavi-Lacivertli takım rakip kaleyi 14 kez yokladı. Balıkesir ekibi ise maç içinde 15 şut attı. Adana Demirspor 306 başarılı pas yaparken, ev sahibi takım ise 265 başarılı pas yapabildi.

İşte karşılaşmanın istatistikleri:

%48  Topla Oynama   %52
15        Toplam Şut       14
2        İsabetli Şut          2
265   Başarılı Paslar    306
%74  Pas Başarı(%)   %80
11             Korner           2
4/23         Orta             7/20
15             Faul              21
4             Ofsayt             1

Yorumlar

Üç puan alıp uyumak ne güzel birşey , iyi geceler büyük Demirspor camiası ve dünyanın en büyük taraftarları ;)
Ads un mevcut kadrosuna kotu demek dogru olmaz.ancak sezon sonunda hedefe ulasmak icin bir dizi calisma ve butunluklerden sonra sampiyon olunuyor. Onemli olan beceri dolu bu topcularin sezon sonunda hedefi gerceklestirmis olmalaridir. Ancak bu yorum yapip saga sola kufur hakaret eden ads un uzerine kene gibi yapismis bir bolum adi taraftar olanlar takimi adeta sampiyon ilan etti. Balkes son 5 macta galip gelememis.ilk yari kapanan ustunlugu ads a veren takim ikinci yari ise sasurtti. Kimdi sampiyonluga oynayan ? Ads kondusyonu dusuk. Macin 65 den sonra sadece tecrubeli ayaklariyla oynuyor. Mucadele eden top yapabilen bir takim oldugunda yorulan topcularin ayagi calismiyor ceneleri calismaya basliyor. Yedekte tutulan mevcut hoca bilincli ve kasitli olarak yedekte tutuldugu ortaya cikmistir.yedek hocayla muhterem ikinci yari kesinlikle transfer yapacaklardir gorun. Ads u ele gecirmeyi planlayan muhterem kulubun kendine muhtac olmasi icin garantiye aldigi parayi savurup duruyor. Ads bunun acisini kapanarak odeyecektir. Hoşşikcilik yapmayin gercekci olun. Temkinli olun. Uzan lari unutmayin.
Takimi sampiyon ilan edenler dereyi gormeden pacayi sivayanlar, körmusunuz yukardaki sayilari okuyun. Ikinci yari bende sasirdim. Acaba super luge cikacam diyen bizmiydik yoksa balikesirmiydi. Bunca transfer yap halen eksik yanimiz var ve buyuk ihtimalle transfer yapulacaktir. Suanda kulup tek adam gudumune girmistir. Ben aylik parami harcarken yuz defa dusunuyorum ayligimi en ekonomik sekilde kullanmaya calisiyorum. Sizlerin hicmi kafaniz basmiyor, trilyonlarca para hic bir ads la iliskisi olmayan biri ha bire harciyor. Bakin resmi olarak kulup borclaniyor borclandiriliyor. Bu alenen ortadayken bir kismimiz halen toz pembe tablo ciziyor. Lutfen ta biraz akil biraz mantik.
bu takım bu ligde her zaman daha fazlasına layık.. daha arzulu, daha iştahlı oynayacağız! #bluearmy

Yeni yorum ekle