"İlk geldiğim gün ile bugün arasında fark var"

Adana Demirspor teknik direktörü Samet Aybaba yaptığı açıklamada Başkan Murat Sancak'a teşekkür ederken, geldiği ilk gün ile bugün arasında fark olduğunu belirtti.
Başarılı teknik adam yaptığı açıklamada, “Biz bu çatı altında bir aileyiz. Herkes öyle. En küçük rahatsızlıktan etkileniriz, en büyük mutlulukla gurur duyarız. İnanın kimsenin kimseden farkı yok. Başkanımız Murat Sancak da mutlu oldu. Tabi büyük bir olayın altına elinizi uzatıyorsunuz. Ekonomik olarak destek veriyorsunuz. iyi olmasını istiyorsunuz, mutlu olmak istiyorsunuz , olmayınca da mutsuzluk oluyor. Tabi bunlar etkiler. İyi giden işler, iyi futbol Başkanı da motive eder. Başkan motive olunca futbolcular sonra da camia motive olur. Başkan, mücadelenin devamında ekonomik birikimin geriye dönüşünü bekler. Bakın hemen Başkanımız pirimi ödedi. Hem de pazartesi. Teşekkür ediyoruz. Oyuncu koşacak kazanacak. Başkan fedakarlık yapacak. Hep birlikte personel de dahil başarıya gideceğiz." ifadelerini kullandı.
"İlk geldiğim gün ile bugün arasında fark var"
Alt yapıya önem verilmesi gerektiğini belirten Samet Aybaba, “İlk geldiğimizden bugün arasında çok fark var. Biliyorsunuz Aissati aramızdan ayrıldı. Bize gelip başarılı olamadığını söyledi. Katkısı da olmayınca bağlar koptu. Kendisine başarılar diliyorum. Böyle ayrılıklar olur. Kulüpte zarar görmesin. Kendisi de, kalıp bedava para kazanmak istemiyorum da dedi. Altyapı konusunda ise gelecek orada yatıyor. Ne yazık ki Türk futbolu bir türlü bu anlamda geleceğini bulamadı. Altyapıya değer veririm çünkü onlar hak ediyorlar. Adım adım bunu göreceksiniz. Evlatlarımız onlar. Kazandırırsak Milli takımda Türk futbolu da kazanır.“ dedi.


Yorumlar
10.03.2021 10:43
Puanlar: 35
10.03.2021 11:34
Puanlar: 15
10.03.2021 13:16
Puanlar: 19
10.03.2021 13:31
Puanlar: 12
10.03.2021 21:25
Puanlar: -5
10.03.2021 23:21
Puanlar: 8
Yeni yorum ekle