İlk 11'ler belli oldu

Adana Demirspor’un bugün 5 Ocak Stadı’nda Bucaspor ile yapacağı karşılaşmanın ilk 11’leri belli oldu.

TFF’na verilen esame listesine göre Adana Demirspor, Buca karşılaşmasına;

Şener Özcan, Ahmet Kamil Çörekci, Jan Rajnoch, Yiğitcan Erdoğan, Keremcan Akyüz, Efe İnanç, Birol Hikmet, Erçağ Evirgen, Mehmet Eren Boyraz, Jose Carlos Juninho ve Durge Rostand ilk 11’i ile çıkacak.

Yedek kulübesinde ise; Emre selen, Raşit Sevindir, Özgür Öçal, Mesut Saray, Gökay İravul, Aybars Garhan ve Burak keskin yer alacaklar.

Böylelikle geçtiğimiz haftaki kadrodan Erçağ, Gökay değişikliği yapan Yücel Hoca, bir hafta aradan sonra Raşit ve Mesut'u da onsekiz kişilik kadroda yer verdi.

Rabimiz Bucaspor ise sahaya aşağıdaki 11 ile çıkacak.

Ömer Kahveci, Zafer Çevik, Okan Alkan, Luiz henrique, Hakan Çinemre, Batuhan İşçiler,  Tamandani Saliwa, Ferhat Çulcuoğlu, Emre Şahin, Umut Gündoğan ve Antony Rickett

Yorumlar

rostand ve erçağ varsa yine mağlup olcağız gibime geliyor.
Rostand az bir şey gayret gösterse galip olacağız. Erçağ sonradan girerse daha iyi olur bence. efe geriye dönük oynayacak demek ki. orta saha da iki kişiyle zor.
mehmet erenle rostand biraz kıpırdarsa farklı bile yeneriz.
biz bu kamilin kanadından daha çooookkk gol yeriz,rostandın golünde kesinlikle el yoktu omuzuyla düzeltti allah şahit,rostandla uğraşmayı bırakın aldığı hiçbir topu olumsuz kullanmıyor elbet gollerde atacak lig uzun maraton ,rajnochla yiğtcana maşallah diyorum ,rajnoch 2 gol asisti yaptı ve bu adam stoper,efenin kafa golü bilinçli, vurulmuş bir toptu,kazandığımız penaltı dünyanın her yerinde penaltıdır,şimdi bekliyorum yücel hoca bu elindeki skor avantajını nasıl kullanacak ?? takımı çok geri yaslarsa hayatının hatasını yapar,yakalamışken atacan arkadaş

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
BucasporAdana Demirspor