İddaa'ya göre maçın favorisi

TFF 1. Ligde 2016-17 sezonunun ilk maçında 21 Ağustos Pazar günü oynanacak olan deplasmandaki Samsunspor karşılaşmasına dair iddaa oranları belli oldu.

İddaa Sitesinde belirlenen oranlara göre 21 Ağustos Pazar günü oynayacağımız Samsunspor maçının favorisi evsahibi Samsunspor olarak gösterildi.

Sitede verilen oranlara göre;  

Samsunspor Galibiyet oranı: 1.60 
Maçın Beraberlik oranı 3.20 
Adana Demirspor Galibiyet oranı: 3.75 

Alt: 1.70 

Üst: 1.65 

Yorumlar

vay beee düştüğümüz duruma bak allah sizleri bildiği gibi yapsın
ben samsun 1-0 yenerd iordum vazgeçtim 3-5 atarlar
kebapçıyıda arar olduk ya daha ne diyim ag
başta başkan sedat sözlü olmak üzere yönetim tamda bir fiyaskoymuş.sedat sözlü diyorki;federasyona olan borç 3.200.000 tl yi ayarlamaya çalışırken borç 6.200.000 tl oldu federasyona çek verdik kabul etmediler diyor.kardeşim diğer kulüplerden çeki aldılarda bir bizdenmi almadılar? ayrıca bizim dönemimizdeki ödenecekleri ben ödedim, bu borç bizden önceki dönemin borcu diyor. ya böyle yalanmı olur.tam yalan rüzgarı filmine döndük.kardeşim burak çalığın ve tiago nun paraları ödenmediği için alacaklarına karşılık bonservisleri beleş verilmedi mi?sen bizi hırpo zannediyorsun başkan?maalesef demirsporumuzun başkanlığı sana çok ama çok büyük geldi.senin bu lisans rezaletin demirsporumuzsan çok sana çok büyük leke bırakmıştır.lig bitmeden evvel borç 16 milyon diyorsun,lig bitiyor borç 21 milyon diyorsun.kusura bakma bu yalanı kimse yemez,kimseyi yutturamazsın.sen bu gidişle belediye başkanı ağbin hüseyin sözlü nünde başını yiyeceksin.mademki o kadar borç var çık kime borcumuz olduğunuda açıkla,ama açıklayamazsın.lig bitince aldınız elinize kağıdı kalemi şişir allah şişirdiniz borçları.ya allahınızı severseniz geçen sezon büyükşehir belediyesinden- iddiadan-canlı yayından-ptt isim hakkından -seyirci hasılatından-temsanın göğüs reklamından v.s. yerlerden hiçmi para gelmedi,hiçmi borcumuz azalmadı da habire çoğalıp gidiyor.çıkın açıklayın kardeşim bunları,bu taraftarı aydınlatın ve herkesin içindeki hortumlama kuşkularını giderin.ya sahi siz belediyeden gelen paralarıda (yıllardan beri olduğu gibi) yoksa cebinizden vermiş gibi alacaklı çıkıp temlikmi koyuyorsunuz?
ulan iddaa favori çıkartıyor şikeee diyonuz iddaa süpriz çıkartıyor düştüğümüz hale bak diyonuz hiamına sizin

Yeni yorum ekle