"İçine sinemeyenler vınlasın"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, alınan kötü sonuçların ardından kendisine yöneltilen tepkilere cevap mahiyetinde bio'suna 'Hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım. İçine sindiremeyenler vınlasın' yazdı.

26 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle adından sıkça söz ettirmişti.

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve ardından teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırarak takımı lige verilen arada Vincenco Montella'ya emanet eden Adana Demirspor'un kötü gidişatını İtalyan teknik adam da durduramadı.

Cumartesi günü oynanan 4. hafta maçında Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

"İçine sindiremeyenler vınlasın"
Alınan ağır yenilginin ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabının (Kişisel bilgilerin yer aldığı) bio kısmına, "Hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım. İçine sindiremeyenler vınlasın" yazarak tepkilere tepki gösterdi.

Sonrasında bir de paylaşımda bulunan Sancak, "Takımın yokluğunda olmayıp iyi gün dostu olanları kaale almam. Gün gelecek onlar da utanacak. Ancak hodri meydan! Bulun kendi kafanıza uygun başkan, gelsin benim sahip çıktığımın yüzde 1'ine sahip çıksın. Yüzde biri 5 milyon! Hadi." ifadelerini kullandı.

Sezona sahasında Fenerbahçe mağlubiyetiyle başlayan Adana Demirspor, sonrasında deplasmanda Kayserispor ve iç sahada Konyaspor'la berabere kalmıştı. 4 haftada topladığı 2 puanla ligin 16. sırasında yer alan Adana Demirspor, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.
 

Yorumlar

Murat Başkan , bu kadar para harcamak her baba yiğidin harcı değil. Sen elini bu taşın altına koydun. Eyvallah ! Lakin hiç bir planlama ve hedef koyduğunu sanmıyorum. Şayet hedef varsa , bu hedefi kimler çizdi ve biçti sana ? Sen hedef koydun ise , hedefine giden yolda kimler senin güvencelerin ve futbolla ne gibi ilgileri ve başarıları var ? Sen bir iş adamısın ve yanında futboldan anlayan dürüst kişiler olmalı , mevcut bu 2 şahıs (her transfer karesinde sağında ve solunda duran isimler) futboldan anlamazlar Başkan.Sosyal medyadan kendini kaybedip hakaret ve argo laf edenler bilki ADS traftarı olamaz ve olmamalı. ADS taraftarına yakışan saygılı bir şekilde görüş ve eleştirileri dile getirmek. Dolayısıyla siz saygılı olan ve ADS iyiliği için görüşü olanları dikkate alınız lütfen. Gün gelecek başarılar olunca biz utanacaksak , varsın utanalım. ADS herşeyden öncedir. Ancak biz ne o 2 kişiden ne de o 2 malum Balotelli ve Belhanda dan hatta Hoca dan da umutlu değiliz be Başkan ! Kimseye garezimiz de yok , ön yargımız da yok. Ancak herşey ortada. Bir kaç kişiyi memnun edecem derken , hırslı ve dürüst oyuncuları 3-5 maça kalmaz kaybedersin , dengeleri kontrol etmelisin Murat Başkan.
Yorumunu çok beğendim, sen de içi yanmış bir renkdaşsın ilave yapmak gerekirse İşler kötü giderken hep taraftarla sürtüşmeler bayatladı artık, onların kötü niyetli trol olacağını kendisi de tahmin ediyordur, fakat ben olmasam başkanlık yapacak adamınız yok tavırları yanlıştır. Metin korkmaz menajerdi işler kötü giderken görevine sözde son verildi ve ne oldu başkan yrd. Bu adamla farklı bir çıkar ilişkileri var anlaşılan. Ortada kalmış takımdınız ben olmasam sahipsiz kalmıştınız başarının mimarı benim bana kimse karışamaz tavırları ile olmaz başkan, futboldan anlamadığını ispatlamış yancılarınla anca beraber kanca berabersin bunu anladık ama bu bizi kahıra sürüklüyor..
Başkan sana hiç yakışmıyor vınlasın ne demek ?
Şeyim hıyar yerseniz bu demek...
İnsanların ağzından çıkan sözler. Kişiliğinin aynasıdır. Nokta.
Illaki belhanda balotelli bi yerde patlıcan kalite liler ama kaç mac patlar gs bile uzun yıllar sonra anladı paralı kalite transferlerle bise olmadığını biz gitdik milletin besedemedigi 2 adamı getirdik valla kimse k.bakmasin ads taraftarını kimse tanimiyo demek ki bıçak kemiğe dayandikdan sonra kimseyi dinlemez benden deme si.
adam posta koymaya basladi...diyorki bundan sonra tuz dokup yalatacagim...dedim ya gazaniz mubarek olsun
Egodan ve kibirden gözü dönmüş bu adamın....
Vizyon..Vizyon..Vizyon...Yoksa..Bu kelimeler dökülür ağızdan...Yazık gerçekten..Bu saatten sonra...Yorum yapmak abes ile iştigaldir..Geçmiş olsun ADS'ye..Ve cefakar,efsane taraftarına...Nokta.
Halkın takımına bak. Birilerinin ciftligine dönmüş. Benim Demirsporlulugumu kimse sorgulayamaz. Birşeyler yanlış gidiyorsa dile gelecek.
Daha beşinci hafta rakibimiz Rizespor sanıyorum ilk galibiyeti alırız bu hafta Başkan a hep birlikte destek olalım bu kadar yatırım yaptı oda takımın başarılı olmasını ister sabırlı olalım oyuncular mücadele etmiyorsa gerekeni Teknik direktör ve yöneticiler yapar biz taraftar olarak her maçta destek vermeye devam edelim
demirspor taraftarı vınlamaz kimler geldi kimler gitti büyük başkan
45 yaşundayım hasta demirsporluyum demirsporluluk bana babadan kalan en güzel miras ve benim içime sinmiyorsun mesela geçem sezon takımı samet hoca şampiyon yapmıştır sen ve metin korkmaza kalsaydık bi 26 yıl daha beklerdik
başkan sen bu mantıkla takımı batırırsın..
Sayın Murat Sancak, Adana Demirspor kulübü başkanı oldugunu hatırlatmak istedim. Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin, oturduğunuz makamı unuayın. Bu taraftar asildir, bu kulüp Demirspor dur.
eleştirelere açık ve saygılı olacan sayın başkan,kimse sana küfür ve hakaret etmiyor,sen daha demirspor taraftarını çözememişsin,onlar istemese siz orada altı ay dayanamazsınız, istediğiniz kadar kulübü satın aldım deyin boş,klavuzunuz karga sayın başkan,ambarınıza dadanmış haberiniz yok,siz ondan kurtulmaya bakın bence.
Sayın başbakan para bende nedersem o olur işine gelmeyen yol alsın diyorsunda sen Yokken n biz vardık sen gidecen yine biz olacağız o yüzden bu taraftarı bukadar küçük görme her iş parayla olmaz
Sıkıntı şu; tahminen yeni kadro kurulurken ihtiyaç olan bölgelere sadece metin korkmazın elinde olan futbolculardan takviye yapıldı, bunun dışındaki alternatifler değerlendirilmedi malesef. onlarda genelde ismi olan fakat liği tanımayan oyuncular. Ayrıca ileri hatlarda takviye yapılsada defans, sol kanat ve kaleci bu liği malesef kaldıramayacak gibi görülüyor. Büyük ihtimal sene ortasında yerlı kaleci+sol bek+yerli defans alınır gibi duruyor. Umarız hiç gerek kalmadan toparlanma yaşanır.
başkan taraftara açık saygılı olacak sen geldin külübe talip oldun şimdide ukalalık yapıyorsunuz
sayın başkan taraftar olarak sizin külüp başkanı olmanızı malesef kabullenemedim şimdiye kadar
SAYIN BAŞKANIM FUTBOL TAKIMI YÖNETMEK FABRİKA YÖNETMEYE BENZEMEZ BEN YARIM ASIRDIR ADS LİYİM HİÇ BİR ZAMAN BİR BAŞKAN TARAFTARLARA BÖYLE BİR BİR SÖZ SÖYLEMEDİ SANA YAKIŞMADI
Sayın başkanım sizin iyi niyetinizden hiç bir şüphemiz yok. Demirspor için en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz ama maalesef sizi yanlış yönlendiriyorlar. İnşallah Demirspor da siz de başarılı olursunuz sayın başkanım. Hormetlerimi sunuyorum. Allah yardımcımız olsun.
sayın başkanımız o sözleri bence gerçek ads liler için söylememiştir alınanlarda başkanı anlamamışlar..
milleti vınlayacağına , Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma şu adamı örnek al azıcık 2 yıldır ligin anası belliyor 4 büyük küçük demiyor kök söktürüyor nedir yani bu adam kadar olamıyoruz sayın sancak. örnek al bu adamı sancak.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor