"Hedefimiz ilk 2'den Süper Lig'e yükselmek"

Adana Demirspor teknik direktörü Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada 2-0 geriye düşüp 3-2'lik skorla kazanılan Menemenspor ve Cumartesi günü oynanacak olan Hatayspor maçlarını değerlendirdi.

Tütüneker yaptığı açıklamada, "Menemenspor maçı bizim için çok önemliydi. 2-0 geriye düşüp, skoru 3-2'ye getirmemiz gerçekten önemli. İyi bir karakter gösterdi oyuncularımız. 2 farklı geriye düştükten sonra, iyi oyun ve iyi mücadeleyi bizim yapmamız gerekiyor. Bundan dolayı her maç bizim için çok önemli. Menemenspor maçında alınan galibiyetten dolayı takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Kalan tüm maçları kazanmak istediklerini belirten Uğur Tütüneker, "Menemenspor maçını geride bıraktık ve şimdi rakibimiz Hatayspor. Hatayspor maçına da iyi hazırlanıp, her maçı olduğu gibi bu maçı da almak istiyoruz. Biz iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Arkamızda inanılmaz bir taraftar desteğimiz var. Kolay olmayacak ama kalan maçlarımızın tamamını kazanarak ilk 2'den Süper Lig'e yükselmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

hoca takım her maç 2 gol yiyor şuna bi çözüm bulsan diyorum
Sayfada cirit atan mikserlere sabah şekeri hediyem var okuyun : turgeyspor : 0 - Ümran bacı :1 Allah sabır versin :)
takımın en zayıf halkası sensin hoca. Ya kendine çeki düzen ver ya da çık başkanın karşısına fırsat kaçmadan ben yapamıyorum başkanım de. Elinde belki bu lig tarihinin en iyi kadrosu var sen her maç gerek değişikliklerinle gerek maç içi dizilim-taktik değişikliklerinle takımı hep yavaşlattın. kıytırık adanaspora boluspora bile biz topu verdik rahatça baskı kurtular. hücum futbolu oynayan bir takım topu bu kadar fazla süre rakibe verip topun arkasına geçmez.
Ha işte böyle konuş.Takimi motive et.Zaten kalan maçların.tamamini aldığımızda superligdeyiz.
çok güzel bu nasıl futbol çok güzel bir futbol oynuyoruz herkes agzı açık seyrediyor böyle devam kim ne derse desin yere sağlam basıp futbol şansımızda yanımızda olursa ilk mi ikimi fark etmez inşaallah çıkacağız hepimizin yolu süperliğ olur hd şimşeğim devaammm seni seviyoruzz
başına taşmı düştü demirspor teknik direktörü gibi açıklama yaptın
Önceki yazılarımda defalarca söyledim. Kurumsal bir yapı içerisinde, departmanliklar arasında koordineli olarak, kimseyi küçük görmeden disiplinle çalışılırsa , herşeyi ben bilirim denilmez ,insanların işlerine mudahele edilmezse şampiyonlugun ilk iki adayından en büyüğü ads dur. Bunlar yapılırsa....gerisini allaha bırakın.
Önceki yorumlarında sürekli ilk 2 den çıkacağımız belirttim. Büyük ihtimal ile Bursa ile biz çıkarız. Erzurum bizim arkamızı takip ediyor. O yüzden şansı az bizim yendiğimiz takımlar Erzurum a karşı daha direncli oynuyor ve puan alıyorlar. Hatay da boş inanın 5 hafta sonra Hatay 5 veya 6 sıraya kadar gider.
Hatay kesinlikle boş takım degil,bizim savunma kurgumuz hala oturmadı,çok rahat çalımlar yiyoruz,hatayda teknik oyuncular var,gol şansları da var,o yüzden çok dirençli akıllı oynamalıyız.
Takım iyi giderken nedir bu hoca ya sallamalar?
biz ne dersek diyelim hoca bildigini okuyor bari bu maçta defansı fazla ileri çıkarmayalım gol atacak futbolcu çok özelikle resul orta shayı geçmesin geri dönüşü çok agır ordan boşluklar veriyoruz mirkanı kesin yeter a.d.s
Pas yuzdemiz bizde olursa bu maçı alırız. Dün Altay bursayı yeniyordu. Daha önce demiştik Altay menemen Giresun Altınordu Ümraniye bunlar tehlike takım ne yapacakları belli olmuyor. Üst grubu zorlayan çok takım var. Bu maçta ortasaha ve forvet akıllı paslarla oynarsa ve savunma arkasına pasla Mehmet Akyüz yine gollerini atar inşaallah. Panik yapmadan yani menemen maçı gibi yoksa Hatay affetmez. Hatay bir menemen değil tecrübeli futbolcuları var. Başarılar demirsporumuza.
Burada kimse hocaya sallamıyor kardeşim.Hocaua saygı duyuyoruzda sözlerine değil.Ezik rızık konuşmalarını hazmedemiyoruz.Bunun için görüş açıklıyoruz.Hicbir ADS teknik direktörü ikinci yarı böyle bir geri dönüş beklemiyordum diyemez

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor