“Hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “2-0 öne geçtikten sonra istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Ancak böyle maçları kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Son 4 dakika 1 puanı kaybetmemek için her şeyi yaptık. Belki de bu 1 puan bizi Play-off’a taşıyacak. Hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 28. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, Altay’ı evinde mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 2-0 öne geçtikten sonra hiçbir şey yapamadıklarını belirterek, “Devre arası oyuncularımı topun arkasında sağlam durması konusunda uyardım. Ama bireysel hataya çözüm bulamıyorsunuz. İlk golde daha kulübeye oturamadan, santradan defansın arasına atılan bir topla ikinci yarıya 2-1 başladık. İkinci golde faul yok desek de bireysel bir hata. Bu hatalar takımı demoralize ediyor. Ama önümüzde 5 maç, 15 puan var ve biz bu puanların hepsine talibiz. Altay takımını da özellikle 2-0’dan sonra oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

SAYIN HOCAM ÇİFT SANTRAFOR DEVRİ KAPANALI UZUN YILLAR OLDU. ÜSTELİK BİZİM SANTRAFORLAR YAŞLI VE AĞIR. ORTA SAHA YOLGEÇEN HANI. LÜTFEN ORTA SAHA ORTA SAHA ORTA SAHA.......!!!!!
bizim adana takımlarının aptallıkta maalesef üzerine yok.Daha öncede değindim bu konulara; takım galip durumdayken devre sonlarına doğru veya maç sonlarına doğru ve uzatma dakikalarında gol yeme hastalığına bi çare bulunamadı.Ümit hocam; devre arasında takımı nasıl motive ettin bilemiyorum.Ama skor ne olursa olsun hakem bitti demeden maçın bitmeyeceğini futbolcularına kafalarına vura vura beyinlerine sokman gerekli.2.yarı başlıyor ve 7.saniye de gol yiyorsun.Sanırın adanademirspor futbol literatürüne girmiştir.Ayrıca maçın 2. yarısını otur bi daha seyret, berbat bir paslaşma trafiği insan kendine güvenini bu kadarmı kaybeder ya....Ha bir dip not daha kage diye bir futbolcu var.eğer galipsen top saklama ve sürmede onun hünerlerini göz ardı etme derim.Ceza sahası 18 içinde savunma takdiğinden vazgeçmene sevindim,yoksa Altay dan farf yemek içten bile değildi.
Gladky legaer 11 topcusu degil
Ümit senin anladığın futbolun.senin yüzünden 2 puanı kaybettik.ümraniyeyi şansla yendiğimiz dünkü maçta ilk yarıda 2-.0 öne geçtik ama altay tek kale oynıyor gol yedik yicez neyse şansla gol yemedik devre arasında dedik inşallah ümit hoca çift santrafor aptallığından vazgeçerde ortasahaya takviye yapar.ama nerdeee.maçı salak salak izliyor.2 gol yedikten 2 oyuncu birden değiştirdi ve ondan sonrada oyun olarak maç dengelendi.be aptal ümit devre arasında oyuncu değiştirilmez diye bir kuralmı var.idda ediyorum o çift santrafor aptallığından vazgeçip iki oyuncu değişiklerini devra arasında yapsaydın bu maçı çok rahat alırdık.o kadar geri zekalısınki nerde tek santrafor nerde çift santrafor oynatmayı bile bilmiyorsun.üstün olduğun takımlara karşı veya gole ihtiyacın varsa çift santraforla oynanır.bilmiyorsan bunu öğren.troure ile erdal ortasahada rakiple başedemediğı için senin aptallığından dolayı sarı kartları gördüler.
Ümit hoca ümraniye maçında çift santrafor çıktık ama top rakipteyken Oleksandr Hladkyi ' i sağ tarafa altın Altay maçında bunu görmedik.Olan oldu 2 puan kaybettik. Hocam neden süleyman sağ bek oynuyor açıkta çok daha etkili bir adam ki 2 tane orjinal sağbek ( Hakan Bilgiç ve Emre oruç ) varken. Legear koşamıyor bile ( en fazla hamle oyuncusu ) sağ açık süleyman sol açık berk olmalı. Pote çok güçsüz 2 li mücadelelerde sürekli kendini yere atıyor Bence Pote de hamle oyuncusu olmalı artık. :Kaybedilmiş birşey yok Bu takım Play off oynayacaktır. Adanaspor maçında Çağlar - Emre ( H.bilgiç ) - Semih - Mitroviç ( İsmail ) - Kaan - Orta saha Erdal Vedat Levent - SAğ açık Süleyman - Sol Berk - Tek Santrafor Hladkyi oynamalıyız. Resoul sakat - Kosecki sakat Traore cezalı oynayamayacaklar .
Altay'a 1 puanı ve neredeyse 3 puanı sen hediye ettin. İki forvetle hele de böyle çok çok diri takıma karşı büyük hata. 30-35. dakikada forveti bire indirip orta sahaya Vedat girseydi maçı kazanırdık. Çift forvet yanlışlığını hakem hataları örtmez..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor