Hangi kadro daha değerli?

Lig'de Adana Demirspor ile Fethiyespor arasında oynanacak Ptt 1.Lig karşılaşmasında kadro değerleri birbirine yakın iki takım karşı karşıya gelecek.
Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Ptt 1.Lig'de bu sezon mücadele eden takımlar içinde Adana Demirspor'un toplam tahmini piyasa değeri 22 milyon, Fethiyespor'un ise 19 milyon TL.
Futbolculardan ise, Adana Demirspor'un Brezilyalı futbolcusu Juninho'nun tahmini bonservis bedeli 2 milyon 800 bin lira, Fethiye ekibinde ise Sammy N'Djock'un tahmini bonservis bedeli ise 2 milyon 900 bin lira. Bu oyuncular, takımlarının en pahalı isimleri.
İki takım kadrosunun arasında 2 milyon liralık bir fark bulunurken, bu farkın sahaya nasıl yansıyacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
Adana Demirspor ligde oynadığı son maçına çıktığı ilk 11'inin değeri 12 milyon 750 bin TL olurken Fethiyespor'un son oynadığı Denizlispor maçının 11'nin kadro değeri 8 milyon 800 bin TL oldu.


Yorumlar
19.04.2014 13:22
Puanlar: 7
19.04.2014 14:10
Puanlar: 6
Yeni yorum ekle