Hakeme dikkat! Yine o isim!

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig’in 24. hafta hakem atamalarını yaptı. Yapılan atamalara göre Ali Şansalan, Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmasına atandı.

Net penaltıyı vermemiş ve VAR'a gitmemişti

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Fenerbahçe maçında hakem Ali Şansalan, Adana Demirspor'un net penaltısını es geçti.  Akintola'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Castro'ya Fenerbahçe'li oyuncunun müdahelesine hakem Ali Şansalan devam dedi. VAR sistemi ise devreye girmedi. 

İşte o pozisyon:

Beşiktaş, Ali Şansalan ile son 6 maçını kazandı

Ali Şansalan Beşiktaş'ın 8 maçını yönetirken, İstanbul ekibi bu karşılaşmalarda 6 galibiyet alırken, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Alınan 6 galibiyetinde son 6 maç olması ise dikkat çekti. 

Yorumlar

vara hakem gitmez var çağırır hakemi bunu artık öğrenin. onun dışında bu adamın görev adamı olduğunu herkes biliyor en kötü hakemlerden biri. 3 istanbulu her zaman kollar. hakemi de yeneceksin şimşeğim !
Ya nolack işte Demirspor doğrama loading ,TFF mhk başlıyor dün kupadanda elenmemizde hakem faktorude vardı 118 de Gökhan biçildi spiker bile ne diyeceğini şaşırdı dünyanın her yerinde o pozisyon penaltdir ,ama oda ne Gökhan hiç itiraz etmeden oyununa devam etti şaştım kaldım.sevgili Demirspor topculari abicim su itiraz kültürünüzü geliştirin , başka takımlar hakemin çevresine daire çiziyor hakemde o baskıyla vara gdior, bişey anlamadım valla

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBeşiktaş