Giresunspor maçı öncesi son notlar

Adana Demirspor ile Giresunspor zorlu maçta karşı karşıya gelecek. Mavi-Lacivertli takım ilk 2, Giresunspor ise ilk 6 iddaasını sürdürebilmek adına galibiyet almak istiyor.

Adana Demirspor'da Muhammed Şengezer sakatlığı, Adil Demirbağ ve Erkan Zengin kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek. Giresunspor da ise sakat ve cezalı futbol bulunmuyır. Mavi-Lacivertli takımda 3'er sarı kartı bulunan Kurtuluş Yurt,  Okan Alkan, Tayyip Talha, Sinan Kurt, Mehmet Uslu ve Pa Dibba Giresunspor maçında sarı kart görmeleri durumunda Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecek.

27 Haziran Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi Antalya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. 

33.Randevu

Adana Demirspor ile Giresunspor 1967 yılından bu yana 32 kez karşılaştı. 12 kez Giresunspor galip gelirken, 10 kez ise Adana Demirspor galip gelmişti. İki takım arasında oynanan 10 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

İkinci devrenin en çok puan toplayan 2 takımı

Adana Demirspor ile Giresunspor TFF 1.Lig'in ikinci devresinde en çok puan toplayan iki takımı konumunda bulunuyor. Ligin ikinci devresinde oynanan 12 maçta, Mavi-Lacivertli takım 24 puan alırken, Giresunspor 23 puan topladı. 

Ev sahibi Adana Demirspor oynadığı son 7 maçta 4 galibiyet aldı ve sadece 1 kez mağlup oldu. Giresunspor ise son 6 maçta  galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı.

Yorumlar

Yeni yorum ekle