Geri dönüş işte böyle geldi

PTT 1. Lig'in 22. haftası, "Süper Lig"e çıkma mücadelesi açısından kritik bir karşılaşmaya sahne oldu. Lider Kayserispor ile en yakın takipçisi Adana Demirspor arasında oynanan maç nefesleri kesti. Ev sahibi ekibin 3-0 öne geçtiği maçta Adana temsilcisi, pes etmedi. Konuk Adana Demirspor, 3-0'lık skoru 3-3 yaparak hem zorlu deplasmandan 1 puan çıkardı, hem de lider Kayserispor'un puan farkını açmasına izin vermedi.

Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada lider Kayserispor, 10. dakikada Murat Akın ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, Mert Nobre'nin 33 ve 47. dakikalarındaki golleriyle skoru 3-0 yaptı.

"Maçı Kayserispor kazandı" derken Adana Demirspor, 48'de Artun Akçakın ile farkı 1'e indirdi: 3-1

56. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Artun, skoru 3-2'ye getirdi ve takımını umutlandırdı. 72. dakikada konuk ekipte bu kez Özgürcan Özcan sahneye çıktı ve maça denge getirdi: 3-3

Kalan sürede başka gol olmadı ve lider Kayserispor ile en yakın takipçisi Adana Demirspor 3-3 berabere kaldı. 

İşte karşılaşmanın özeti;

Yorumlar

koydukmu gayseri 2.0 öneyken koydukmu 3.0 olunaca eşekler diyorlar 3.3 olunca ne diyeceksin oruspı cocukları herzaman son sözü biz söyleriz koydukmu
eşşekler dedilerse eşşek skini çok yemişler demekki ,Demirspor bitti demeden bitmez
Admin galibiyet sonrası atılan manşetleri paylaşırmısın.. Teşekkürler
artık artun ve özgürcan maça beraber başlamalı.artun çalım atıyor koşuyor.vuruşları da düzgün.haftaya şu tiagoyu durdursak 3 puan bizim olur inşallah.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor