Flaş İddia

Adana Demirspor’da sürpriz bir dedikodu ortaya atıldı. Fotospor’da yer alan o iddiaya göre "Fenomen" olarak bilinen efsane Ronaldo Nazario'nun Adana Demirspor'u almak için aracılar vasıtasıyla Başkan Sancak'la temas kurduğu iddia edildi. İddiaya göre Sancak'ın istediği rakamın 30-35 milyon euro civarında olduğu tahmn ediliyor.

VALLADOLID TARAFTARI İSYANDA

Ronaldo Nazario aynı zamanda kısa süre önce La Liga'dan düşen Real Valladolid'in de sahibi... ancak araftarlarla arasındaki uçurum her geçen gün derinleşiyor. Valladolid taraftarları Ronaldo'nun küme düştükleri gece efsane yıldızın sarhoş bir şekilde Madrid'de görülmesi yüzünden isyan ettikleri bildirildi.

Kaynak ; Fotospor

Yorumlar

demırsporu takla atmış perte çıkmış araba gibi düşünün kım alır bu arabayı akıllı olmak lazım
bu saçma sapan haber sitelerinin haberlerini boş yere paylaşıyorsunuz top oynarken türkiyeye transferini sallama haber yaparlardı şimdi de takım alacak diye haber yapıyorlar biri oturma organından sıkıyor bunları bu tarz gazetelerde
Koca Adana 'da yok mu bur Adanalı? Bu takım ıyi yönetilir iyi adımlar atılırsa istikrarlı olur. Güneyin ve Türkiye 'mizin markası olur.
Asparagas haber..
Dua edelim , seneye 2 .Lige düşmeyelim. Sonrası Allah büyük..bir 30 yıl daha bekleriz..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor