Eski yöneticilerden kim ne kadar bağış yaptı?

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, eski yöneticilerden kulübe kimin ne kadar bağış yaptığını açıklarken, Dimaks şirketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Şentürk Çalık'ın 535 bin TL temliği vardı ve tamamını kulübe bağış yapmıştır. Tarkan Kulak'ın 200 bin TL alacağı vardı ve tamamını bağış yapmıştır. Şerif Güler'in 300 bin TL alacağı vardı 200 bin TLsini bağış yapmıştır. İsmail Tanrıverdi'nin 350 bin TL alacağı vardı ve 200 bin TLsini bağış yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Dimaks şirketi ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Sancak, "Dimaks'a gelince şimdi bazı akıllılar diyecekler ki o zaman Dimaks niye bağış yapsın. Yapmak zorunda. Çünkü o parayı verirken gelmeyeceğini biliyorlardı. Niye gelmiyeceğini kendileri bilirler. Nokta. Bağış yapacaklarını söylemişler yaptıklarında o zaman açıklama yaparız. Görelim." dedi.

Başkan "Arkadaşlar bilgi olarak aktardım. Polemik yaratmak için değil. Allah'ın izniyle şu virüsten bir an önce kurtulup ligin başlaması ile, Allah nasip eder inşallah bu sene çıkarız. O yüzden kenetlenelim. Polemiklerden uzak duralım. Dimaksı bekleyelim kendine yakışanı yapacaktır. Umarım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

siz neden bu insanlarla konuşmuyorsunuzda, bu fırma veya sahıplerını mılletın önüne atıp kamuoyu meydana getırmeye çalışmaktasınız ? sn. beyefendı, bır vatandaş olarak soruyorum, sız ıktıdarında destegını almış bırı olarak neden açık iletışim kurmuyorsunuz ? ads taraftarını neden bu tartışmaya çekıyorsunuz , amacınızın ne oldugunu bır söyleyın.... 135 trılyon borç yapmışsınız, cın gıbı sınızkı bu borca kımse soyunmaz degılmı ? sız başarısız oldunuz ve üstüne kulubu altından kalkamayacak kadar borca soktunuz, sızde bundan sorumlu degılmısınız ? siz suçlu degılmısınız ? görülüyorkı sporun futbolun hayli işinize yaradıgıdır....
ads ads ads ads lan g.t senin amacın ne
Sayın başkan. O ben adanalıyım, ben demirspor luyum diyen eski yöneticilerden daha adanalı daha demirspor lusunuz. Hörmetlerimi sunuyorum sayın başkanım . Allah a emanet olun . Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
tabiki şimdiki yönetimde para var ak baba gibi çöküyorsunuz hep menfaat başkanları bunlar murat sancak denen adam daha ne yapsın lan bu takıma adanaya piyango çıktı bu adam sayesinde nerde o eski başkanlar nerde o sahtekar başkanlar kimseye bir kuruş verme kapansın demir spor gene verme şimdiye kadar hep hırsızlar yönetti adanayı niye daha önce istemediniz alacaklarınızı hırsızlar tabi şimdi para var gelin sarı karınca gibi çonuşun verme başkan anlar önce demirsporluluğunu sorgulasınlar adanalıklarını sorgulasınlar hırsızlar hırsızsınız lan hepiniz
sn başkanım mevzuyu taraftarın bilgisine sunuyorsunuz anlıyoruz bazı dangalak ça yorumlara bazı muhteremlere tebessüm edyoruz size inanıyoruz gereğini yapınız
adanalılıktan yoksun, adana demirsporu aslında sevmeyen, hayatta hıc bır amacı olmamış, belkıde içi şiddet egılımlerıyle dolu bır taraftar toplılugu adanalı olamaz, demırsporlu olamaz. bu muhterem ayak oyunları konusunda sızıde benıde hepımızıde cuvala koyar seyhan nehrıne atar. sızde bu tuzaklara düşüyorsunuz.adam gıbı düşünün, adanalı olun yalaka degıl . 135trılyon borç var dıyoruz yalanmı, degıl, başarı varmı yok, yalanmı, degıl..ne dıyorsunuz bu kafa ne kafası sızde. sız paranın önünde kişiliğinizimi satacaksınız. buyrun satın. karşı cıkıyorsunuz ama boş. bakın bu zat gıder, ads kapanır. daha düne kadar mehmet gökoglu başkan ads şampiyon dıyen, aynı adama bu kulube gıremezdıyen, mavi şimşekler nerdeler ? sızmısınız demırsporlu ? sız ads u geçim kapısı yapmışsınız. ya gardaşım bu halıyle bu mantık ıle alın bu demırsporu tepe tepe sevin.....gerceklerı görmeyen ya aklı ıle sorunu vardır, ya yalakadır, yada menfaatı vardır. bır yerde haklısınız, bunlara muhtac eden çapsız eski idareciler konusunda hemfıkırız.
Ads ads ads murat sancak başkan için söylediklerinin yarısını göķoglu içinde kullansan daha iyi olacak bence. Borca soktu diyorsun gökoğlu gibi akbabaların iştahı kesilsin diye yaptı. Bunu beyninin bi tarafına yaz paşam.
Bu gün tiviterda muhterem başkanın açıklaması var. 25.03 2020 de e arşiv fatura ile 43 nolu 13.095 tl vurus tespit kiti özel olarak alinmiş ve izel olarak kullanıyorlar, anlayacağınız vurus testi yapıyorlar.. Sn. Muhterem, ads lıları madem çok seviyorsunuz ya, adanalıları çok seviyorsunuz ya, bu garibanlara bir el atın. Vurus kitlerini adanalılar ulaştırın...
ads ads ads, manuyu, m.city i, ingilizler psg yi faransızlar mı yönetiyo, sen kimin davulculugunu yapıyorsun, son 25 yılda murat sancakoglu başkan gibi çabalayan birini gördün mü sen insallah sonuna kadar devam eder de, o karanlık kaoslu, kimin başkan oldugu belli olmayan, alınan paranın nere harcandıgı belli olmayan, futbolcuların alacakları oldugu paralarının ödenmesigi günler geri gelmez. sende demirspor taraftarı değilsin.
Ads maraton kardeşim, lutfen yorumumun tamamını oku. Görürsün eski idareciler için nr tespitler yapmışım. Bir kez daha yineliyorum, muhterem bu ise siyaseten girmiş rica ile gelmiştir. Hedef ads olmamıştır. Ads üzerinden seçimleri kazanmak büyükşehir bel.bsk.ligini almak vekil sayılarını çoğaltmak, yerel bir kulüpte daha çok bu sektörde deneyim kazanmak.... ama olmadı. Bu.se.vel.bsk. ligi alınamadı, vekil sayıları çoğaltılmadi, a...siyasi hedef tutmadı. Başarı 0000000. Borç 135 trilyon olduğunu aylar önce açıkladınız hicmi ilgini çekmiyor. ???? Bunlar tezgah..... sizin gibilerin kafasını karıştırıp, kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. Bu gidecek giderkende ads kapanması sonu olacak...bekle gör..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor