"Erman Özgür gibi başarılı olmak istiyorum"

Adana Demirspor'un genç orta saha oyuncusu Yusuf Akyel, HaberADS'ye özel açıklamalarda bulundu. 

Akyel, Erman Özgür'ün hem futbol hemde Adana Demirspor kariyerinin çok başarılı olduğunu belirterek, "Benim Erman Özgür ile tanışma fırsatım olmadı ama takım içinde hala O'nun etkisi devam ediyor. Tüm futbolcuların dilinde. Taraftarların beni Erman abiye benzetmeleri mutlu ediyor. İnşaallah O'nun gibi Demirspor'da başarılı olurum" ifadelerini kullandı.

Mavi-Lacivertli takıma gelmeden önce birçok takımdan teklif aldığını belirten 22 yaşındaki oyuncu, "Süper Lig'den Konyaspor ve bir kaç takımdan daha teklif almıştım. Adana Demirspor'dan teklif gelince hiç düşünmedim. Geçen sezon televizyondan Demirspor'un hemen hemen her maçını takip ediyordum ve çok coşkulu bir futbol oynuyorlardı. İlhan abiyi (Aydoğdu) aradım, O da bana hiç düşünme kabul et dedi. Demirspor'a geldikten sonra eski kulübümle biraz problemler oldu. Boluspor maçında oynayamamam beni biraz üzdü. Ancak yöneticilerimiz bu sorunu kısa sürede çözdü." dedi.

"Taraftarlarımızla kötü günleri aşacağız"

Lige iyi başlamadıklarını ancak bu günleri aşacaklarını dile getiren Akyel, "Takımımıza genel olarak baktığımız zaman çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Her mevkide kendini ispatlamış isimler var. Lige iyi başlangıç yapamadık ama bu böyle devam etmez. Toparlanıp yukarılara doğru tırmanacağız. Adana Demirspor taraftarı tüm Türkiye'ye kendini ispat etmiş bir topluluk. Seyircisiz maçlarda bayan ve çocuk taraftarlarımız sağolsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Şanlıurfaspor maçında cezamız bitiyor ve stad tamamen dolacaktır. Rakiplerimize deplasman takımı olduklarını hissettireceklerinden eminim. Taraftarlarımızla birlikte kötü günleri aşacağız" dedi.

"Benim bölgemde kaliteli isimler var"

Kendi bölgesinde kaliteli isimlerin olduğunu ifade eden Yusuf Akyel, "Kaliteli bir takımız. Benim oynadığım orta saha mevkiinde Efe İnanç, Birol Hikmet ve Gökay gibi kaliteli isimler var. Aramızda tatlı bir rekabet var. İnşaallah daha fazla çalışıp formayı kapacağım. Kendime güvenim tam. Adana Demirspor'da uzun yıllar oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HaberADS Özel

Yorumlar

senden kalitelisi yok buşekilde karamsarlığa kapılma heleki gökayla kendini hiç kıyaslama
bence Yusuf akyel çok mütevazı konuşmuş kendisi bence saydığı oyuncuların hepsinden daha yetenekli ve kaliteli olduğuna inanıyorum çünkü konyada bazı maçlarını seyretmişimdir tabi ki efendi çocuk başka türlü konuşması beklenemezdi inşallah yücel hoca Şanlıurfa maçın da şans verir de seyretme imkanı buluruz....
İnşaallah Yusuf'um inşaallah... Stil olarak Erman'a çok benziyorsun. Örnek aldığın adam 10 numara 5 yıldız biri.
Formayı bi kapsan bırakmayacaksın da o formanın gelmesi lazım. Yücel hoca gör artık Yusuf'u. Biroldan da Gökaydan da daha iyi..
önce şeklini düzelt
kım Oldugunu Bılmıyorum Ama Sen Kendı Şeklıne Bak !
adresini ver resmimi göndereyim erkek gör
şekilçik yok arkadaş mantık geçerli dünyada
Ah bide forma şansı verse hoca
emekliler paşalar generaller dururken bu çoçuk gibi savaşçı hedefleri olan birisini oynatmaz bu yucel emin olun digerlerinin son duragı burası ne kadar alabilirsekin peşindeler demirspor şampiyon olmuş küme düşmüş bunları fazla ilgilendirmiyor ama yusuf gibi gençlerin önünde çok yıllar var onun için canını dişine takacak savaşacak önce kendisi için prim yapacak marka olacak bu sayede çok kazanacak bu aradada ister istemez demir spor şampiyon olacak ama yücel efendi emeklileri tercih ettiği sürece bu takım arkadaşlar küme bile düşebilir haberiniz ola
dövmeli uzun saçlı küpeli kadro istemiyorum
aynen katılıyorum suç bunları takıma alan yöneticilerde

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor