Derbide % 50 ‘ye doğru…

Bu sezonun derbi maçları sona erdi. İlk maçta Demirspor ev sahibi olurken bu karşılaşma 1-1 sona ermişti. Adanaspor taraftarına bu maçta 160 bilet verildi. İkinci maç ise önceki gün oynandı ve golsüz sona erdi. Bu maçta da Demirspor taraftarına 1600 bilet verildi.

Tabi her derbi öncesinde taraftarlar mutlaka % 50 üzerinde durur ve böyle bir istekte bulunurlar. Ancak Spor İl Güvenlik kurulu kararları ne yazık ki derbi maçların % 50 olmasını mümkün kılmaz. Dolayısıyla sadece ev sahibi takım taraftarları avantajlı olur.

Geçen hafta oynanan son derbi öncesinde Demirspor başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada, “Görüşmelerimiz sürüyor. Umarım Bayram Başkanla ikinci aşamaya geçeriz ve önümüzdeki derbiler % 50 oynanır. İnşallah olur. “

15 GÜN ADANA’DA KALDIM

Başkan Murat Sancak, maça gelen minik öğrencilerle de yakından ilgilenip onlarla fotoğraf çektirdi. Başkan Murat Sancak, “Çocukları görünce kendi çocuklarım aklıma geliyor. Onları severim ama kız çocuklarını daha çok severim. 15-20 gündür onları görmüyorum ve sadece telefonla görüşüyorum. Onlarda Demirspor’un başarısını istiyor…”dedi.

(Ergun Kara) - 5 Ocak Gazetesi

Yorumlar

Super lige cikta , sokayim derbisine olmasin
emre uğuru sağ bekte oynat ümit hoca,süleymanı sağ açığa çek,emre ve Süleyman sağ kanadı uçurur.sol kanadıda berk uçurur,geç bu legear sevdasından
lan bırakın %50 derbiyi , şampiyon olunnnnnn
Önümüzdeki derbiler ??? Hmm bu yıl superlig yok demekmi oluyor bu ??

Yeni yorum ekle