Demirspor'un son şansı

Ümit Özat’ın da çare olamadığı Adana Demirspor, Altınordu’yu yenerek play-off’u yakalamak istiyor.

Sezona büyük umutlarla giren fakat hüsran yaşayan Adana Demirspor'da, istikrarsız gidiş sürüyor. Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural'ın ardından Ümit Özat'ı göreve getiren mavi-lacivertliler, son olarak Hatay'la yenişemedi. Altınordu'yu konuk edecek Mavi Şimşekler, 38 puanla 5'inci sırada yer alan rakibini yenerek play-off potasıyla farkı açmamak için büyük fırsatı değerlendirmek istiyor.

Yorumlar

5 haftadır aynı hikaye. Maç sonrası hatalarımızdan ders çıkaracağız.
Artık siz bile kendi söylediğinize inanmıyorsunuzdur ama mecburiyetten açıklama yapıyorsunuz , bu yıl bitti artık düşmeyelim ben razıyım şu lig hayırlısı ile bitsede kurtulsak bu kabustan bir an önce allah rızası için nefesinizi boşa tüketmezseniz çok iyi olacak diye düşünüyorum.
Olmuyor hoca istifa et lütfen.
Çapsız bir başkan çapsız bir teknık adam sonumuz ıyı olsun
ÇAPSIZ BAŞKAN MI OĞLUM RENGİNİZİ BU KADAR BELLİ ETMEYİN LAN TURUNÇLAR DEFOLUN KENDİ SAYFANIZA YORUM YAPIN KEM GÖZLÜ ..............
Bşkana çapsız diyen kendisidir başkanmı çıkıp oynayıp gol atacak
Murat başkan a laf atan çapsız. Sizin gibi yiyicilerin önü kapandı diye murat başkan a laf atıyorsunuz biz biliyoruz bunu. Artık bu takımı yiyemeyeceksiniz vampirler. Artık Demirsporun peşini bırakın yiyecek başka takım arayın o takımın maçına gidin. Bu taraftar murat başkanın yanında. Şimdi dağılın leş kargaları.
çapsız, aslan gibi başkana çapsız diyenin taaa kendisidir.başkan ne yapsın daha
Çapsızlık nedir iyi anlamak lazım bir başkan yarım dönemde 3 teknık adam değiştiriyorsa çapsızdır
dansöz gibi kıvırmayın lan turunçlar, sizi bukelemunlar sizi, sonunuz amatör lig ve bu daha iyi günleriniz.
murat başkan bu takımı süperlige çıkardığındada taş atanlar olacak, çünkü bu taş atanlar ads nickiyle kıvıran turunçlar,kıskanç hasetler sizi.sonunuz amatör lig.

Yeni yorum ekle