Demirspor’da şok sakatlık

Adana Demirspor’un Bolu’da sürdürdüğü Samsunspor hazırlık kampı devam ediyor.

Bu doğrultuda geçtiğimiz gün Bugsaşspor’la yapılan hazırlık maçında şok iki sakatlık haberi geldi.

Bu karşılaşmada sakatlanan iki futbolcudan kalecimiz Fevzi’nin daha önce yaşadığı bir sakatlık olan omuz yırtığının nüksettiği açıklandı. Hemen MR’ı çekilen tecrübeli kalecinin tedavisine başlanıldı. MR’ın ilk sonuçlarına göre uzun bir süre tedavi görmesi beklenilen Fevzi’nin durumu için son kararı ve tedavi yöntemini uzman spor doktorlarının vereceği bildiriliyor. Ancak ilk gelen haberler Fevzi’nin ilk yarıyı kapatabileceği şeklinde.

Ayağında ufak bir menisküs yırtığı tespit edilen Vederson ise bugün ameliyat edilecek ve birkaç hafta içinde sahalara dönebileceği bildiriliyor.

Yorumlar

demirsorumuz ruhuna el fatiiihaaa
abi biz lanetlenmişiz ya .bu kadar olmaz ya tam ligin başlayacağı hafta olacak şeymi bu. valla cıldıracam zaten kadromuz yetersiz bir tek atan tutan ön plana çıkıyor oda sakatlanıyor. sonra diyorlarki bu Demirspor seyircisi asi diye. gelde asi olma, gelde isyan etme.
Deveye sormuşlar Boynun neden egri. deve---nerem düzgün ki boynum düz olsun.demiş.Bizim takımın durumu da böyle.Düzgün olmayan yönetim,sabırlı ve dogru yol gösterici olmayan,küfürbaz taraftar.la ancak bu kadar yapabiliyoruz.
Atamah tiago burak anıl gbı yldzları elınde tutmayı beceremeyen yonetım napacn şmdı bkalm
Atamah tiago burak anıl gbı yldzları elınde tutmayı beceremeyen yonetım napacn şmdı bkalm
senin o yıldız dediklerin geçen sezon koca ikinci devre kaçak dövüştü biri transfer işini halletmiş biri birini çekemediği için kapris yaptı biri bir türlü form tutamadı isimlerle olmuyor bu işler hepsi kovulmayı haketti aslında

Yeni yorum ekle