Demirspor’da Oğuzhan Berber sesleri

Solbek pozisyonuna bir türlü transfer gerçekleştiremeyen Adana Demirspor yönetimi şimdi de hedefine eski futbolcumuz Oğuzhan Berber’i aldı.

Sezon başından bu yana karabük’ten İsmail Dinler, Mersin İY’ndan Vederson ile ilgilenen Adana Demirspor, bu futbolcularla maddi yönden anlaşmaya sağlayamayınca bu sezon Samsunspor forması giyen eski futbolcusu Oğuzhan Berber’e yönelecek.

Adana’da bulunduğu belirtilen Vederson’un menajerinin oldukça yüksek bir fiyat istemesi ve Vederson’un yaşının 35 olması solbek pozisyonuna düşünülen tecrübeli futbolcunun transferini güçleştiriyor. Bu durumda Adana Demirspor, 2013-2014 sezonun 2.devresinde kiralık olarak Adana Demirspor forması giyen genç oyuncu Oğuzhan Berber ile anlaşma yolu arayacak.

Yorumlar

Sakın ha defansif yonu yok adamin
benim anladığım bu sene takımı taraftar ite ite şampiyonluğa oynatacak. yoksa kurulacak kadro normalde şampiyonluğa oynayacak kadro olmayacak. farketmez her türlü ve kim gelirse gelsin bu takım şampiyonluğa oynayacak.
oguzhan berber bu sene samsunda kiralık oynamasına rağmen iyi maçlar çıkardı mücadeleci ve geriye çabuk dönen bir futbolcu kendini bu sene iyi geliştirdi bir de akhisar belediye eski gençlerbirliği futbolcusu sol açık mervan çeliği bonservisiyle gönderdi kendisi kulüp arıyor ...bir de adana demir spor sağ bek futbolcu transferi düşünmüyormu transferde adı geçenler stoper sol bek orta saha forvet oyuncular yoksa sözleşmesi devam eden mahanut takımda kalacakmı..
Oğuzhan'ı kerem Can Akyüz gidince almıştık. Kerem canın bile yerini dolduramamıştı bu adam. Menejerlik oynayan 15 kişi bulun transfer işini sizden daha iyi daha ucuza daha hızlı yapar.
Bence oguzhan geçen sene samsunda gayet iyiydi.
Oguzhan Berber iyi bir hoca ve sisteme dayali bir futbolda basarili olur.Kisacasi tam bir gorev adami ve kosan bir oyuncu.

Yeni yorum ekle