Demirspor'da futbola yeniden başlıyor

Adana Demirspor'a transferi son günü imza atan Gökhan Töre, yeni takımında kendisini bir kez daha kanıtlamak istiyor. Beşiktaş'tan ayrılan 30 yaşındaki futbolcu, “Çok heyecanlıyım. Bir an önce takıma alışıp adapte olup sahada hem takıma hem de takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. İnşallah en yakın zaman formumu yakalayıp sahada olmak istiyorum" dedi.

Süper Lig'e 5 maçta 10 puanla başlayan Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor, pazartesi günü Trabzonspor'u ağırlayacak. Akdeniz ekibi zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Gökhan Töre, şunları söyledi:

"BÜYÜK BİR HEYECANLA GELDİM"

"Başkan Murat Sancak, çok değerli bir insan. Ona çok teşekkür etmek istiyorum buradan. Bana güvendiği inandığı ve bana bu şansı verdiği için. Başkan vekilimiz Metin Korkmaz’a da çok teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmek istemiyorum. Elimden gelenin en iyisini Adana Demirspor camiasına yapacağımda benim hiçbir şüphem yok, kimsenin de şüphesi olmasın."

Yorumlar

Form tutarsan , Demirspor taraftarı seni bağrına basar Gökhan. Sen kendine güveniyorsan sorun yok zaten. Ben şahsen sana güveniyorum ve kaliten tartışılmaz. Kumaşın kaliteli. Başarılar diliyorum ve adaşın Gökhan İnler in bu yaştaki başarılarını örnek alacağına inanıyorum. Başarırsın Töre kardeşim.
sana cacık, sana çöp, sana bitik gökhan diyenlere sözün varsa. adam gibi oynar, kendini gösterirsin. yoksa kenarda oturur, sene sonu jübileni yaparsın tercih senin gökhan efendi ....bekliyoruz.
Kumaşı iyi topçu oynarsa bizde iş görür ama unumu eledim eleğimi astım son transferim derse sağ kanatta 3 tane ptt lig topçusu olur.
Bu adam form bulana kadar sene biter
ne var form tutamamasında adana kebap yiyerek form tutamıyacak adam tanımam

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor