"Demirspor'a 2.Şampiyonluk için geldim"

Şampiyon kadronun unutulmaz oyuncusu ve Adana Demirspor’un yeni transferi Raşit Sevindir ilk açıklamlarını HaberADS'ye yaptı.

Başarılı oyuncu ilk olarak Adana Demirspor’a transferinin nasıl gerçekleştiği konusundaki sorumuzu yanıtladı.

Geçtiğimiz sezon başında Adana Demirspor’dan ayrıldıktan sonra kendisi için çok da iç açıcı bir sezon yaşamadığını belirten Raşit, sezon sonuna doğru Balıkesirspor’la bir ön anlaşma yaptığını ifade etti. Hatta bu ön anlaşmanın Demirspor genel kurulundan önce gerçekleştiğini, Demirspor’un da hedeflari olan bir kadro girişimi olunca kendisi için bildik, tanıdık bir camia olan eski takımı Demirspor’la da görüştüğünü belirtti.

Yücel Hoca’nın bilgisi dahilinde gerçekleşen transferine paralel olarak Balıkesirspor ile yollarını ayırdıklarını ve kendisini Demirspor’lu yapan sözleşmeye imza attığını belirtti.

"Adana Demirspor'u tercih etmemin birçok nedeni var"

Adana Demirspor’u tercih etmesinde birçok neden var. Ancak en önemli nedenlerin Mavi-Lacivertli takımın bu sene kurduğu iyi kadro, Süper Lig hedefi olması, şampiyon kadroda yer alan ve son derece iyi anlaştığı arkadaşlarının olması, Adana kenti ve Adana Demirspor'un muhteşem taraftarlarını saydı.

Sözlerine “Adana Demirspor benim evim gibi” diyerek devam eden Raşit Sevindir, başarıya giden yolda taraftarın en büyük etken olduğunu ifade etti. Bandırma’da attığı frikik golünden sonra diğer kale arkasındaki taraftarlara giderek sevinmesini, “Unutulmaz bir gün, çok iyi bir maçtı, o maçı taraftarımızla birlikte kazandık” ifadeleri ile anlattı.

Adana Demirspor taraftarları ile birlikte bu yıl da aynı başarıyı yakalamak istediklerini ifade ederek, çok iyi kadro kurulduğunu bugün başlayacak kampla da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek başarıyı yakalayacaklarını belirtti.

"Hocam orta sahanın neresinde görev verirse oynarım"

Kendisinin sağ ve sol kanat, hatta ön libero mevkiinde de oynadığını ancak 2011-12 sezonunda Adana Demirspor’da forvet arkası oynadığını ve herkesin kendisini bu pozisyonda değerlendirdiğini ifade etti. Ancak Yücel Hoca’nın oyun anlayışı içinde orta sahanın her noktasında görev alabileceğini ve alt yapısında yetiştiği Fenerbahçe ve Adana Demirspor'a gelmeden oynadığı birçok takımda da orta sahanın nerede ise her yerinde görev aldığını belirti.

Son olarak, 2011-12 sezonunda Mavi-Lacivertli forma ile şampiyonluğu tadarak takımı bir üst lige çıkardıklarını belirterek, aynı başarıyı bu yıl da tekrarlamak istediğini ve Adana Demirspor’a bu hedef için geldiğini söyledi.

HaberADS Özel / Röportaj: Nadir Avşaroğlu

Yorumlar

ah o bandırma maçı yüreklerimiz agzımıza gelmıştı mac bıtene kadar..
Yav HaberAds sizi gerçekten beğenerek takip ediyorum. Diğerleri bir cümle haber yaparken siz her seferinde farklı farklı haberlerle bizleri bilgilendiriyorsunuz. Gerçekten Teşekkürler
Raşit bu sezon senden daha iyi çalışıp başarılı olmanı bekliyoruz zaten sen bunu başaracak iyi futbol oynayacak bir futbolcusun biz taraftar olarak beklentilerimiz bundan ibaret
iyi hoşsun da dk 60 deyince tükeniyorsun raşit. idmanlar da çok çalşıp güçlenmesi gerek.
bize bu adam gerekti o da geldi ölsemde gam yemem
tekrar hoş geldin başarıların devamını dileriz
yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama şampiyonluk kutlamalarına katılma nezakentinde bulunmadan gitmişti şimdi taraftar aşkı debreşmiş

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor