Demirspor yönetimi nerede?

Adana Demirspor 7 Mart Çarşamba günü evinde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşma Adana Demirspor için üç puandan daha fazlası demek. Çünkü küme düşme potasında Demirspor ile Denizlispor arasında sadece 1 puan var ve karşılaşma Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanıyor.

Denizlispor maçından alınacak 3 puan ligde kalma umutlarını artıracak. Ancak Adana Demirspor Yönetimi haftalardır ortada yok. 

Mavi-Lacivertli futbolcular ne paralarını ne maç başı ücretlerini alamıyor. Bu zorluklara rağmen taraftarlara söz verdiler ve Şimşekler gibi mücadele ediyorlar.

Adana Demirspor Yönetiminin iş işten geçmeden önce ortaya çıkıp mücadele eden futbolcuların hakkını ödemesi gerek. Denizlispor maçında kaybedilecek puanlar Adana Demirspor'un geleceğini etkileyecek.

Yorumlar

Ben geçen bi görüş yazmıştım dedim ki:taraftar ve futbolcular elele verip takımın sorunlarını çözmek için birlik oldular. Yönetim gıyaben fesh olmuştur . Bu görüşümü yazmıştım ve tekrar ediyorum,belediye başkanları ve zenginler taraftar-oyuncu birliğine destek olmalı çünkü ortada yönetim diye bişey kalmadı. Bu yürekli oyuncular ve taraftar takıma sahip çıkıyor,şimdi sıra belediyelerde le zenginlerde. Toplanan para direk kaptan yiğit e teslim edilmeli,olmayan yöneticilere değil.
HaberADS maksadın ne sövelim sayalımmı istiyorsun. Sezon başından beri bu güruhla olmayacağını her Demirsporlu bilir. Bazı kesimde bu sefer belki ders çıkarmışlardır diye ses çıkarmaz yönetim için. Gel gör ki maalesef yine haklı çıktık. Şimdi bu tarz haberleri boşverin artık. Yönetimin sezon başından beri yaptığını taraftar sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Saolsun Mustafa hoca basın aracılığıyla yapıyor . Güzel olan seslenilen insanlarda olumlu dönüşler veriyorlar ilgili Belediye başkanları maddi destekte bulunuyorlar. Demem o ki Teknik Heyet, taraftarlar, Futbolcu kardeşlerimiz bi sinerji yaratıldı. Denizli maçını alırsak primlerin dahada artacağı kanaatindeyim. O bakımından artık bu yönetimi kendileri açıklama yapmadıkça haber yapmayın sezon sonunda inşallah bidaha dönmemek üzere gideceklerdir zaten.
Bence takim icinde bir futbolcudan (yigitcan) olabilir bir hesap numarasi alinip bu hesap no tum yerel sitelerde paylasilmali herkez tum taraftar elini cebine atmali belki yagmaz ama gurler yonetime guven olmaz ist. Maci sonrasida soz verilmisti en cok takibedikeb site olarak sizlerin bu konuda onculuk yapmasi lazim
Ne yönetimi ya benim başkanım mustafa uğur başkan yardımcımda yiğitcan erdoğan yönetim kuruluda diğer karakterli topçularımız ve biz buyuk demirspor taraftarıdır topçulara kimse söz etmesin bu kadar karakterli çocuk inkanı yok biraraya gelmez daha , elele verelim kampanya yapalım arkadaşın dediği gbi yiğitcana teslim edelim odalar belediyeler işadamları sahneye çıksın artık bu takımın sahibi halktır taraftardır
Ortada yönetim falan zaten yok, bugünkü sembolik Gökoğlu yönetimi de sezon sonu takım ligde kalsa da düşse de gidecek. Çünkü Demirspor tarihinin bu en kötü yönetimini gerçek Demirspor taraftarları istemiyor..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor