Demirspor, seri yakalamak istiyor

Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor’da hedef Manisaspor maçını kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak. Geçen hafta Şanlıurfaspor’u 1-0 yenik başladığı maçta 2-1 yenerek büyük moral bulan Mavi-Lacivertliler, play off hedefinden sapmamak için Pazar günü oynayacağı Manisa maçını kazanmak istiyor.

Son haftalarda sahasında ve deplasmanda oynadığı maçları farklı skorlarla kazanarak dikkatleri üzerine çeken Manisaspor karşısında özellikle defans hattının tam konsanstrasyonla maça hazırladığı öğrenildi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Manisa orta sahasının defansın arasına attığı toplara ve bu toplara hareketlenen hızlı oyunculara dikkat çekti.

Şanlıurfa galibiyetinin tesadüf olmadığını kanıtlamak isteyen Adana Demirspor’da ise oyuncular Manisa maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Alınacak 3 puanın play off yolunda önemli olduğunun bilincinde olan futbolcular taraftarının da desteğiyle zorlu maçtan galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

Manisaspor maçı öncesi Demirspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nu sevindiriyor. Taraftar desteğinin büyük olmasının beklendiği 5 Ocak Stadı’nda Pazar günü 18:30’da başlayacak zorlu maçı Özgüç Türkalp yönetecek. Özgüç Türkalp’in yardımcılıklarını ise Engin Erdem ve Mehmet Kısal yapacak.

Yorumlar

İNŞALLAH BİR SERİ YAKALARIZ.15 OCAK 2017 12 MART 2017 ARADAN 56 GÜN.DIŞARIDA HAPA VURDUNUZ ESRARA VURDUNUZ.İÇKİNİN ENVAN TÜRLÜSÜ GELİP OLAY ÇIKARDINIZ AYAĞA KALKMIYAN MERSİNLİ OLSUN AYAĞA KALKAN SİZİN GİBİ BELEŞCİ OLSUN.ELİNİZE NE GEÇTİ ULAN NE NE NE.SİZİN VERDİĞİNİZ ZARARI DEMİRSPORA DÜŞMANI VERMİYOR.FF ÖN YARGILI HAKEMLER ÖN YARGILI KAFASI NORMAL ÇALIŞAN BİR İNSAN BAZI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜR.TAKIMA ZARAR VERMEZ.BÖYLE MAÇTA ŞARKI SÖYLEYİP AYAĞA KALKMIYAN MERSİNLİ OLSUN DİYECEĞİNİZE KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER.AKILLI OLURSAK FIRSAT ELİMİZE GELDİ.3 MAÇ ALIP LİGDE KALALIM SON MAÇIN MERSİNDE GİT VUR GEL ONLARIN DÜŞMESİNİ ORDA İZLE AMA ZARAR VERİRSENİZ.ONLAR UÇURUMDAN DÜŞERKEN BİZİDE YANLARINDA ÇEKERLER.HA BU ARADA MERSİNİN BAŞINA HANİ ŞU PARASINI PEŞİN ALIP GİDEN HOCA VARDI YA O GEÇMİŞ KALECİ HOCASI İLKER ÖZGÜR SERKAN ÜNSALIDA ALIRSA TAM TAKIM OLURLAR.ÖZGÜRÜN VE SERKANIN TRİBÜNDEKİ YALAKALARINIDA GÖNDERİRSEK KAYMAKLI KADAYIF OLUR.
Kadro kalitemiz yukseldi ama uyum surecini atlatamafimizi dusunuorum ins bu macda manisayi adana 5 ocakda yerle bir edcez defans attimiz cok iyi isimler ama bir turlu bekleneni qoremiorum enqin hoca oqrencilerine qereken dersi ver sabir sabir nereye kadar tribunde bizsek sahada bize yakisan futbolu oynat artikkkkk

Yeni yorum ekle