Demirspor PFDK'ya sevk edildi

Adana Demirspor geçen hafta oynanan Keçiörengücü maçında "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan açıklamada, "Adana Demirspor Kulübü’nün 03.04.2021 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Ankara Keçiörengücü TFF 1. Lig müsabakasındaki “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

aynı sebepten iki veya üçüncü defa sevk edilmiş oldu kulüp.. ihmal mi oldu, yoksa başka bir sebep mi anlam veremiyorum. bilgisi olan bir renktaş aydınlatırsa sevinirim..
futbol federasyonumu dikdatörlükmü anlayamadık insanlar layık oldukları şekilde yönetilir demekki futbol kulüpleri böyle yönetilmek istiyor hiç bir kulüp çıkıp şikayet etmesin çünki bu yöneten federasyonu bu dikta yönetimi yine kulüp delegeleri seçiyor
Bu 2 oldu. Ne oluş seyircisiz oynama cezası ver lan kıvrak federasyon.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor