Demirspor, Elazığ maçını kazandı 2-0

Kızılcahamam Kampı’ndaki son hazırlık maçını bugün Elazığspor’la oynayan Adana Demirspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı...

Karşılaşmaya her iki takım şu 11’ler ile çıktı.

Adana Demirspor : Emrullah Şalk, Serkan Yanık, Nikola Raspopovic, Anıl Sarak, Oğuzhan Berber, Fared Khaled, Mehmet Taş, Rodrigues Waldison, Tevfik Köse, Petar Grbic ve Mickael Pote.

Elazığspor : Serdar Kulbilge, Ali Fırat Okur, Mehmet Yiğit, Murat Kalkan, Onur Güney, Murat Kayalı, Gilles Binya, Berk Yıldız, Wellington Tom, Lamjed Chehoudi ve Ümit Tütünci

Kızılcahamam ilçe stadında oynanan karşılaşmanın 42. dakikasında Anıl Sarak A. Demirspor’u 1-0 öne geçiren golü Elazığspor filelerine gönderdi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da pek etkili olmayan her iki takım orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada 90. dakikada Tevfik Köse’nin golü ile maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Adana Demirspor 2. etap kamp programında 3. maçını Pazar günü yine Kızılcahamam’da Ümraniyespor ile yapacak.

Yorumlar

bu fared khaled her hazırlık maçında oynuyor. Deneme falan geçti artık bence bu medo traore işi olmayacak galiba onların yerine bu khaled'e imza attıracaklar sanırım.
5 Ocağın tel örgülerine bayrak ve pankart asalim artık. Kalksın bu saçma yasak. Bu yasak Fetö amirlerinin yasağıydi. Demirspor taraftarı demokrattir, Atatürkcudur, özgürlükçüdür, ruhunu cemaate tarikata teslim etmez. Bu yüzden Fetocular bize baskı ve yasak uyguladı. Artık bitti bu zulüm, stada afişler, bayraklar asilsin.
Maçın özeti yokmu? Medo noldu? Tatilde misin admin?
Bitsin artık bu bayrak pankart yasağı. bu stadı her maç mavi lacivert donatalım. Haberads bu konuyu gündeme taşı. Bu çağdışı gerici yasak bitsin, imza kampanyası yapalım.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBursaspor