"Demirspor 3 kez geldi ve 3 gol attı"

RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana Demirspor maçının ardından, "Bu mağlubiyetin bize travma yaşatmasına izin vermeyeceğiz" dedi.TFF 1. Lig'in 7. haftasında RH Bandırmaspor, sahasında Adana Demirspor'a 3-0 mağlup oldu. 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bandırmaspor'un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "İki üç günlük antrenmanlarımızda oyuncularımızın isteği, arzusu ve motivasyonu çok üst düzeydeydi. Bunu maçın başından itibaren gösterdik. İyi başladık maça. Ama 12. dakikada anlık hatamızdan golü kalemizde gördük. O zamana kadar direkten dönen bir topumuz ve pozisyonlarımız var. Ama değerlendiremedik. Yediğimiz gol moralimizi bozmadı, oyunumuzu bozmadı açıkçası ilk yarıda. Benim beklentimin üzerinde bir performans sergiledik. Adana Demirspor'un ilk atağında kalemize golü buldu. Devre arasında oyuncularıma ilk yarıdaki oyunu devam ettirdiğimiz takdirde oyunun bize döneceğini söyledim. Ama ikinci yarı aynı performansı devam ettiremedik. Burada Halilovic gibi, Abdurrahim gibi oyuncularımızın maç eksikliklerinin önemli rolü oldu. Ama maç eksikliklerini maç oynayarak gidereceğiz tabii ki. Bu eksiklerimizi tamamladığımızda çok iyi bir Bandırmaspor olacağına inanıyorum. Maçta daha iyi oynayan taraf bizdik. Demirspor 3 kere geldi ve 3 gol attı. Skora bakıldığı zaman Erkan Hoca ne diyor diyebilirsiniz. Ama bu mağlubiyetin bize travma yaşatmasına asla izin vermeyeceğiz. Aksine bizi motive edecek. Çünkü ilk yarıda gördüğümüz fotoğraf Bandırmaspor camiasına yakışır bir mücadeleydi. Bunu 90 dakikaya taşımaya gayret edeceğiz. Bazı oyuncularımızın fizik kalitesi iyi, bazı oyuncularımızın ki düşük. Fizik seviyesi düşük oyuncularımızı da iyi oyuncularımızın seviyesine getirdiğimiz takdirde çok iyi bir Bandırmaspor olacağı gerçeği var ama biraz süreç alacak bu. Altınordu ve Giresun maçlarından sonraki milli maç arasında yapacağımız fizik çalışmaları neticesinde 3-4 hafta sonra fiziksel olarak çok daha iyi bir takım göreceğiz. Fiziksel olarak üst düzeyde, oyun olarak da ilk yarıdaki oyunumuzu oynadığımız halde çok güzel bir Bandırmaspor izleyeceğiz. Aldığımız mağlubiyet skor olarak üzücü. Ama özellikle ilk yarıdaki oyunumuz geleceğe dair güzel sinyaller verdi diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Hoca diabbanın pozisyonunu unuttu heralde herkes işine geldiği gibi konuşuyor, ben iyi bir bandırma görmedim ayrıca
Ayımı kurtmu haftaya samsun maçında göreceğiz delmi arkadaşlar takımıda hocayida
Yav he he Erkan ;)
Hadi ordan. Sen dua et 5lik olmadığına.ümit , takımı frenledi !
Bu Hafta rakiplerin maçınıda izleme fırsatım oldu. Bizim rakiplerimiz aşağı yukarı belli oldu. Tuzla, Altay,Samsun bu takımlar ilk ikiyi zorlar. İstanbul Keçiören ve Giresun ilk 6 daki takımlar. Kendi evimizde bu takımları mutlaka yenmemiz lazım yada en az berabere bitmesi lazım. İlk iki ozaman değişmez ismi oluruz. Tabiki diğer düşük rakiplerimizi de hafife almamak lazım. Şuan için yükseliş içindeyiz. Rabbim bozmasın inşaallah
Takım yeterki her rakibi ciddiye alsın önümüzde eskisehir maçı var gecen yılı unutmayalim herkesin 3. 5 attığı takıma adanada 3-2 yenildik daha ne anlatayım.chedju takıma döndüğü zaman yenilmez oluruz.
eskişehir değil, samsun
Tecrübesiz takımların anlamsız beyanatları..yıllarca avrupa takımlarına karşı yapılmış açıklama.bir kere geldiler gol oldu vs vs..demekki yetiyor 50 kere gelip 40 golmü atılacak..bu yüzyıla yakışmayan teknik açıklama..

Yeni yorum ekle