Defansımız sıkıntılı

Yarın lider Kayserispor ile son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Demirspor’da defans bloğumuzda sıkıntılar devam ediyor.

Ligin ikinci yarısından başlayarak devre arasında devam eden sakatlıklar yavaş yavaş iyileşirken defans bloğumuzda yaşanan sakatlıklar ve cezalı futbolcularımız can sıkıyor.

Hüseyin Kala ve Timur Özgöz’ün iyileşmesinin ardından forvet hattındaki sıkıntılarını çözen Adana Demirspor’da, Yiğitcan ve Ferhat’ın sakatlıkları devam ederken bu iki futbolcu Kayseri’ye götürülmediler.  

Geçtiğimiz hafta sakatlığının geçmesinin ardından kadroya girerek, Ferhat’ın yokluğunda sağ bekte görevlendirilen Tayfur da gördüğü kartın ardından bu maçta cezalı duruma düşmüştü. Böylece sağbek pozisyonunda alternatiflerimiz tükenirken, Ünal Karaman’ın bu pozisyonda Alanya karşılaşmasında olduğu gibi Cumali’ye forma vermesi bekleniliyor. Ancak hafta içinde yapılan antrenmanlarda göz dolduran Erman Taşkın’ın da sağ bek olarak değerlendirilebileceği düşünülüyor.

Yiğitcan’ın yokluğunda stoper olarak görev yapan Hakan Çinemre’nin bu maçta yine Abdülkerim ile birlikte görev yapması bekleniliyor.  

Ancak geçtiğimiz hafta sol bek mevkiinde geçtiğimiz hafta kart cezalısı olan Şaban’ın yerine görev yapan Mesut Saray başarılı oyunu ile teknik heyetin dikkatini çekmişti.yarın ki Kayserispor maçında Ünal Hoca’nın hangi futbolcuyu sol kanatta değerlendireceği ise maç saatinde belli olacak.

ALLES YİNE KADRODA YOK

Devre arasında kadrodan gönderilen Mulenga’nın yerine santrafor pozisyonuna takviye edilen Uruguay’lı futbolcu Gustavo Alles henüz beklenileni veremedi. Maç eksiği ve form durumu göz önüne alınarak Özgürcan’a alternatif oluşturamayan Gustavo Alles artık 18’de de yer bulamıyor. Forvet hattında Özgürcan ile birlikte Artun’a şans vermeyi planlayan Ünal Hoca, geçen hafta olduğu Kayseri kafilesine Uruguay’lı santraforu dahil etmedi.

Yorumlar

Yahu Alles gardaşım. nerede ise 1 ay oldu. Artık birşeyler yap ya.
düştüğümüz duruma bakarmısınız lütfen, bu tablo ve şartlara rağmen ads muzun geldiği nokta başarının gerçek adresidir kim ne derse desin. Tebrikler Ünal hocam..
Bu Alles'i kim izledi? Hazır olmayan adam niye transfer edilir? Böyle topçu alacaksınız da niye taaaa Uruguay'a gittiniz!!! Bulgaristan, Balkanlarda bundan çok daha iyileri vardı. Yazık paralar yine çöpe gitti!
defansımız sıkıntılı değil bolu maçında gördük. defansımız da kalemiz de emin ellerde. bu maçı alıp gelecez!!!!!
ayağı kırılıp ameliyat olan biri bile şimdiye sahaya dönerdi...yazıklar olsun..sağlık ekibi istifa casusmusunuz nesiniz
Dön artık yiğidim..
Hocam ya lütfen Hurşitin iyi oynadıgı bir maç varmı ki oyuna alıyorsun.Beykanın ölüsü hurşitten iyi oynar,Allese şans ver adamın kendine güveni gelsin.Orta sahada dahi başarılı olur,kayseri maçının ilk yarısı aşırı korkak oynadın,savunma yan toplarda aciz durumlara düşüyor.

Yeni yorum ekle