Daha güçlü liste gerekiyor

Adana Demirspor Genel Kurulu’nda sürpriz sayılacak bir ismin başkanlığa seçilmesinin yankısı sürüyor. Mevcut listedeki isimlerin ekonomik açıdan kulübü kaldıramayacağı görüşü hakim ve bu yönde eleştiriler yapılıyor. Yıllardır yönetimlerde yer alıp alt yapıyla ilgili çalışmalarda bulunan Kazım Bozan’ın en kısa sürede genel kurul kararı alıp yönetimi ekonomik açıdan daha güçlü bir listeye devredeceği öne sürülüyor. Üstelik bu yönde çağrılarda yapılıyor.

“ BU ZİHNİYETLE KONGRE OLMAZ”

Adana Demirspor’un en etkili ve en büyük taraftar yapılanması Şimşekler Grubu’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada daha güçlü bir yönetim isteği dile dile getirildi. Açıklamada; “Adana Demirspor’umuz kongresine, bu zihniyetle bu şekilde yapılan kongre sistemine karşı olduğumuz için yıllardır olduğu gibi yine gitmedik. İnternetten canlı yayından izlediğimizde ise belki de ilk defa Adana Demirsporluluğumuzdan utanır olduk “  denildi.

“BU LİSTEYİ DESTEKLEMİYORUZ”

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi ; “Mevcut seçilen başkan ve yönetim listesinin basiretsizliğini desteklemiyoruz. En kısa zamanda güçlü bir yönetim oluşturularak camiaya yakışır bir başkan seçilmesi en büyük arzumuzdur.23 yıldır Süper Lig olmadığı halde başarısızlığa inat tribünleri dolduran, en kötü günlerde sevdasını yaşatan, bütünü Türkiye’de herkesin sevgi ve saygısını kazanmış, kulübünü yaşatmaktan başka kavgası olmayan, bu ülkenin en fevalı kitlesi Adana Demirspor taraftarını üşmeyin, yeter… “   

Nevzat Uçak - Bölge Gazetesi

Yorumlar

Amaç zaten Demirspor'un daha iyi olması değil, diğer başkan adayının önünün kesilmesi. Seçilen kişi sadece bir piyon ama bu tepkilere bakalım ne kadar dayanacak ?
Nilay hanımı Şimşekler grubu neden desteklemiyor. Anlamıyorum önemli olan Demirspor ise proje üreten kalıcı gelir için çabalayan bir başkan adayı yerine 3_5 dakika konuşup başkanlık vasfı taşımayan sırf Nilay hanım gelmesin diye bir kişi seçilir anlamıyorum. Taraftar grupları Nilay hanımı desteklese idi Bugün durum bambaşka olurdu. Taraftar grupları maçlara beleş girmeyi tercih etmek yerine Demirspor için başkan seçilmesini desteklemeleri gerekirdi.
tepkilere dayanır yoksa kulüpten ................ paralar ortaya çıkar. ... ads storelarda sadece kulübün olmalı taraftar gruplarının değil. ..şimşekler grubu mavi dese lacivert demem artık ........... grubu onlar gözünüzde ondekiler kulüpten çıkarlarını alıyor sus paylarını yazık. ..maratona saldırılarını unutmayacaz unutturmayacaz
maçlarda da hiç bir faydaları yok ki. Maçı bırakıp anca lay lay lom bağırıyolar. Böyle taraftarlık mı kaldı. Hakemi etki altına alacak her sert ikili mücadelede uğultu çıkaracak taraftar grubu lazım. Yoksa çek kafayı 90 dk. gel bağır...
grup sırf .......... kesilecek diye desteklemedi nilay başkanı, çünkü kongreden önce açık açık söyledi demirstore nin kulübe bağlı olması gerektiğini
Gokoglu ve cetesi taraftari takimdan sogutmak istiyor. Ne kadar taraftar takimi umursamassa ve maclara gelmesse bunlarin ....... o kadar rahat dolacak. Nedenmi? Amaclari tarafaftarin pasoligden gelen paralar degil. Onlar federasyondan her sene otomatikmen 1'inci ligde oldugu icin gelen milyonlar ve arti belediyeden gelen yardim. Bunlar onun pesinde. Eger taraftar yakalrini birakirsa onlarin tam istedigi olur. Bu yuzden lutfen zannetmeyinki maclar gelmemekle ve takimdan sogumakla demirsporumuza iyilik yapiyoruz. Bunlarin yakasinda kopmayalim. Ne kadar ses ve ayaklanma yaparsa bunlar o zaman pis ellerini takimdan cekerler.
BU ÇETEDE NİLAY HANIMDA BU TAKIMI DÜZLÜĞE ÇIKARAMAZ. TEK KURTULUŞ AŞ OLMAKTIR. AMA ONUDA YÖNETİMDEN AVANTA ALAN TARAFTAR GRUPLARI İSTEMEZ AŞ OLURSA BELEŞ BİLET GİDER STORE GİDER. SÖZLÜ ADANAYI KAYBETTİ GİTMEDEN BİR HİZMET YAPSA AŞ YAPIP GİTSE ÇOK GÜZEL OLACAK. KAZIM BOZANI KUKLA YAPAN HANGİ ŞEREFSİZSE ALLAH BELASINI VERSİN ÇOK GEÇ KALACAZ TRANSFERDE.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor