Burak Çalık antrenmanda sakatlandı

PTT 1. Ligin 11. haftasında 6 Kasım Cuma günü haftanın ilk karşılaşmasında Adana 5 Ocak Stadı'nda Giresunspor'u ağırlayacak olan Adana Demirspor'da hazırlıklar devam ediyor.
Teknik direktör Osman Özköylü ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor'lu futbolcularda yüzler gülüyor.
Adana derbisinin ardından Göztepe karşılaşmasını da 3 puanla kapatan Adana Demirspor, Giresunspor karşılaşmasını da kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyor.
Dün yapılan çalışmalar, ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmalarının ardından taktik çalışmalar ile sürdürüldü.Çalışmalar sırasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Burak Çalık antrenmanı terk etti.
Bugün yapılacak muayenesinin ardından durumu netleşecek olan başarılı forvet oyuncusunun hafta sonu yapılacak Giresun karşılaşmasında sahada olması bekleniliyor.


Yorumlar
03.11.2015 11:30
Puanlar: 4
03.11.2015 16:41
Puanlar: -1
Yeni yorum ekle