Bucaspor'da Kılıç'ın kadro isyanı

Bucaspor'da 4 yıl aradan sonra yuvaya dönen teknik direktör Kemal Kılıç isyan etti.

Geç kaldıklarını söyleyen Kılıç, "Kadro korunsa sıkıntı yoktu. Direkt ilk 11'de oynayan 7 isim gitti. Özellikle skor yükümüzü çeken hücum oyuncularının hepsini kaybettik. Kalanlardan ve gençlerden memnunum ama direkt oynayacak takviye yapamazsak zor günler yaşarız" dedi. Transfer olmadığı için kamp programını da netleştiremeyen Kılıç şöyle konuştu:

"Kamplar oyuncuları kaynaştırmak, hazırlık maçlarında sistemi oturtmak için yapılır. Şu an için kamp gereksiz, Yönetimimiz de meselenin farkında ve sorunu çözmek için yoğun mesai harcıyor."

Transferde futbolcu satışına bel bağlayan yönetim, Ömer ve Alparslan konusunda ciddi teklif alamamanın sıkıntısını yaşarken, Başkan Mehmet Bektur "Süper Lig'den sarkan borçlar yüzünden elimiz kolumuz bağlı. Hem borç ödeyip hem hedefe oynayan takım kurulamıyor. Ne şartta olursa olsun mutlaka takviye yapacağız" dedi.

Transfer için kaynak yaratma çabasındaki Bucaspor yönetimi, sezonluk kombine biletlere bel bağladı. VIP tribünü için 500, kapalı 300, maraton-balkon 150 ve kale arkası için 75 TL'den hazırlanan kombinelerin bu hafta satışa çıkacağı bildirildi. 2 Ağustos'a kadar alınması halinde kombine fiyatları kapalı 260, maraton-balkon 120, kale arkası ise 60 TL'den satılacak. Sezon boyunca haftalık maç biletleri ise kale arkası 5, maraton-balkon 10, kapalı 20, VIP 40 TL'den satılacak.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Bucaspor