Bucaspor, Ramazan Kurşunlu’nun peşinde!

Adana Demirspor’un altyapısında yetişen ve halen PTT 1. Ligde Bucaspor kalesini koruyan Ömer Kahveci’ye Süper Lig’den gelen teklifler yüzünden kaleci arayışına giren Bucaspor yönetimi, gözünü geçen sezon Adana Demirspor’da forma giyen Ramazan Kurşunlu’ya dikti.

Doğan Haber Ajansının haberinde; “Sarı lacivertlilerin gündeminde olan Adanasporlu Tolgahan Acar’ın kulübünde kalacağını açıklamasının ardından arayış içine giren yönetim, Adana Demirsporlu Ramazan’la görüşmelere başladı. Adana Demirspor’la sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki kaleci Bucaspor'un önerisine sıcak bakarken, anlaşmanın bir iki gün içinde sonuçlanabileceği öğrenildi.” deniliyor.

Altay’ın alt yapısından yetişen Ramazan Kurşunlu; Beşiktaş, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Karşıyaka ve Çaykur Rizespor’da forma giymişti. Kaleci Ramazan, geçen sezon Adana Demirspor’da 8 karşılaşmada görev yapmış, özellikle transfer görüşmeleri yaptığı Bucaspor maçında yediği 5 golle Demirspor taraftarlarından büyük tepki toplamıştı.

 

Yorumlar

Lan ne güldüm sabah sabah. Ramazan karpuzcuda bile çalışamaz karpuzları tutamaz düşürür.
Ulan Ramazan. eğer Buca'ya transfer paranı bizden 5 gol yedikten önce aldıysan boynun altında kalsın. Buca'dan 5 ye, sonra git Buca'ya transfer ol. Allahından kork
yha gidecegi takımdan 5 tane yer tabi şmdi bucalar ................ gönnünde tahtkurarsn sn şmdi
Aman aman hemen git ramazan bize ne yararın olduki inşallah anlaşırsın sana 5 golde biz atarız.Emre selen 10 tane ramazan eder kaleci aramamıza gerek yok alt yapıdan bir kaleci daha aldıkmı bu iş tamam.Ama yönetimde o cesaret nerde nerde posası çıkmış kaleci varsa alıyorlar ŞENER hariç benim gözümde o bir efsane takımda kaldığı için büyük şans bizim için.
...............................................................................
YEMİN EDERİM ÜSTÜNE PARA VERİRİM YETER Kİ GİTSİN....
kaya tarakcı vardı kumbara kaya bize saç baş yoldururdu adam bizden gitti busene konyasporun en iyi adamıydı buda öyle olur.
Lan bu Ramazan ın menejari ne marifetli adammış.hersene bu Ramazanı bir yere kakalıyor.
Rambo sana tek soru 5. golü neden yedin?
bizim göremediğimiz bişeylermi var acaba beyler... yada bir insan takımdan kurtulmak içinmi gol(ler) yer. demekki bucada para çok gibi :))
ahahhaha ne güldüm ya :D
daha düşünüyor musunuz. hemen satınnn.. üstüne gerekiyorsa para da verin.
Alın Bunu..=)))
hiç şaşırmadım zaten buca maçını tek başına satmıştı önceden anlaşılmış neyse böylelikle kümeye düşen ilk takım belli oldu :) 2 maçta 10 gol yiyen adamdan ne beklenirse artık
Ramazan senin".........................................anlarsin sen onu
ALLAH ICIN USTUNE PARA VERELIM İBNE MACI SAATTI BELLI OLDU NBIYE 5 GOL YEDIGI :)
kesinlikle gitmesini istiyoruz bize adana lı altyapı yeter haydi gençler iş başına

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor