Boluspor’a başarı dilediler.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da Gençlik Geliştirme Koordinatörü Çetiner Erdoğan ve altyapı antrenörleri, yarın oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesi teknik ekibe başarılar diledi.
Gençlik Geliştirme Koordinatörü Çetiner Erdoğan ve antrenörler Selahattin Konrat, Cüneyt Karakuş, İlker Yılmaz, Fatih Ateş, Miraç Parlak, Bülent Biçer, Hasan Tosun, Ömer Yavuz ve altyapı idari menajeri Burhan Sucu, Adana Demirspormaçı öncesi A Takım teknik heyetini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu
Teknik ekibe her zaman yardım edeceklerinin belirten Çetiner Erdoğan, "Gençlik Geliştirme Birimi olarak yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunmak istedik. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Yeni sezonda inşallah her şey gönlünüzce olur. Her zaman destekçiniziz" dedi.
Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz ise, "Önemli bir görevi başarıyla yapma gayreti içindeyiz. Bizim başarımız, kentin, camianın ve altyapıdaki tüm hocaların başarısı olacak. Biz başarılı olursa altyapının da geleceği daha da güçlenmiş olacak. Mahcup olmamak için çalışıyoruz. Zor bir yarışa giriyoruz. Sizlerle birlikte çalışacağız. Desteğe ve sahiplenmeye ihtiyacımız var. Alnımızın akıyla bu görevi yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Yeni yorum ekle