Bolu, 4 eksikle geliyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, 18 Şubat Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacakları maça 4 önemli futbolcularından yoksun çıkacaklarını söyledi. 

Karafırtınalar, kulüp tesislerinde sürdürdükleri Adana Demirspor maçı hazırlıkları öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, rakiplerinin, yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçı kazandığını anımsattı.

Zor bir deplasman maçına çıkacaklarını aktaran Karafırtınalar, "Adana deplasmanları her zaman zor. Özellikle de Adana Demirspor çok zor. Orada ciddi bir seyircinin önünde oynayacağız. Bu bizi uyanık tutacak." dedi.

Çok sayıda sakat oyuncularının bulunduğunu belirten Karafırtınalar, "Andre Santos'un, Yusuf Emre Gültekin ve Guido Koçer'in kasıklarında problem, Caner Cavlun'un topuğunda ise yırtık var. Adana Demirspor deplasmanına sakatlıkları bulunan 4 önemli oyuncumuz olmadan gideceğiz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

kalan 13 hafta,39 puan demektir.3 puanlı sistemde neler olur neler,yeterki bi coşmaya görelim.belki ilk iki zor ama neden playof olmasın.2.devreden itibaren takım gerçekten iyi niyetli ve gayretli.fakat çok panik oynuyorlar ve oyuna ve topa hakim olamıyorlar.mustafa hoca sen halledersin.seriye bolusporla devam....
Balıkesirde 5 eksikle gelmişti
İnanmayın filim yapıyor

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
BolusporAdana Demirspor