"Bay sistemi doğru değil"

Futbol yorumcularından Levent Ümit Erol yaptığı açıklamada Süper Lig'de bu sezon ve 1.Lig'de gelecek sezon olacak Bay sisteminin yanlış olduğunu ifade etti.

Her takımın bir hafta bay geçecek olmasının önüne şimdiden geçilmesi gerektiğini belirten Levent Ümit Erol, "Birileri takım Süper Lig 22 takım olsun, 24 takım olsun diyor. Konu sadece Adana Demirspor'un yükselmesi değil. Bu sene Süper Lig'de bay sistemi olacak, gelecek sene 1.Lig'de bay sistemi olacak. Koskoca Süper Lig'e bay sistemi yakışır mı? Her hafta bir takım maç yapmayacak. Adana Demirspor'u Süper Lig'e al, Manisa'yı 1.Lig'e al. Süper Lig'i de, alt ligleri de düzenlemiş ol. O zaman liglerimiz daha kaliteli olur. Ben bunu Adana Demirspor için söylemiyorum, o konumda Bursaspor olsa, başka bir takım olsa da aynı şeyi söylerim. Madem düşmeyi kaldırdın, bunun arkasını toparlaman gerekiyor. Bu sene Süper Lig'de bay olacak, gelecek sene 1.Lig'de bay olacak. Bu doğru bir sistem değil. Şimdiden bunu düzenlemen gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

ne açiklamaymıs arkadaş ne toplantıymış ben böyle bişey görmedim..toplantı dün yapılmadı mı? eee sonuç ne şimdi...bu kadar zor mu bi açıklama yapmak...miillet unsuluk oldu tff sayfasına bakmaktan..
Toplantı cumaya ertelenmiş bizim konuda çoğunluk sağlanamamış
Her şeyi herkesin istediği yapın. Bize gelince olmaaaazzz. Yok öyle bi dünya. Bizimde hakkımızı vereceksiniz. Bu ligde süper ligi en çok hak eden takım bizdik . Erzurum maçları satın aldı çıktı. Giresun ve g.t altay erzurumun altına yattı. Bu maçları izleyen herkes herşeyi gördü . Süper lig bizim hakkımız .
Erzurum maç satın almaz bileğinin hakkı ile çıktı siz nereden hak ediyorsunuz süper ligi almışsınız akp yi ve sancağı arkanıza siyasetle süper lige çıkmak için cirpiniyorsunuz bu hadi siz gidin kumda oynayın
Altay ve Giresun maçlarını hakkinizla aldınız yani öylemi ? :))))))
Super ligtekiler dusme kaldirilsin diyor.galatasaray yabanci.sinirlandirilmadi ertrlrndin diyor hepsine okey simdi fenerbahce butcesini artirmak istiyor onuda gorutsunuz okrylicek.ama super.lig 22 takim olsun ads super lige gelsim deniyor ona olmaz.sizim vicdaninizi varya.bu nasil.cifte standart.bu nasil.lakayit bir durum.bu nasil federasyon anlamadim
yaa arkadaş bu ne terhanedir ya ads yi çıkarmamak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar
Biran önce açıkla tff sabrımız tasıor bizi o tff binasına qetirtme hakkımızı yedirtmeyiz madem küme düşme kalktı bay sistemi de neymiş o kadar takıma qüzellik yap bize qelince çekil kenara otur yok öyle bişe
kesinlikle cifte standart var. federasyon isteyerek veya istemeyerek oyle bir karar verdiki - dusme kaldirilmasi - kendi plani idi , kulupler birligi karari inandirici degil. Ancak bu karar sonrasi haklari yenilenlerin hesabini yapmadilar. su anda haklari gasp edilen sadece Adana Demirspor ve Manisaspor. Federesyon hak lari sahibine iade etmez ise , ust kademelerdeki yetkili siyasilerde gunah vebali altinda anilacaklar.
Üç kuruşluk gevezeliklere gerek yok. Küme dusurulmemis takımların kimlere teşekkür ettiğini gördük. TFF ye icazet verenleri de gördük. TFF başkanının kimlerle açıklama yaptığını da gördük. Hikaye bu kadar. Herkes yoluna bakmalı bence. Adalet derdi olan yüreği varsa gider mahkemeye ve futbol üst kurullarına başvurur. Bu kadar basit. Bunu da yapmıyorsa bir kulüp o zaman kendi niyetini sorgulasin.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor