Başkan'dan Batshuayi açıklaması

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bonservisi Chelsea'de bulunan ve kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Michy Batshuayi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Teknik direktörü Montella'nın Belçikalı forvete övgüler yağdırmasına değinen Sancak, Batshuayi'nin transfer gündemlerinde olmadığını belirtti.

Assombalonga 12, Balotelli de 13 gol atmış. Neden Batshuayi'yi alayım?

Sabah'a konuşan Sancak, Belçikalı forvetin transfer listelerinde olmadığını vurguladı, ''Batshuayi şu anda bizim gündemimizde yok. Zaten bizim yabancı golcülerimiz zaten var. Assombalonga ve Balotelli. Batshuayi kaç gol atmış? Baktığınız zaman Assombalonga 12, Balotelli de 13 gol atmış. Neden Batshuayi'yi alayım? Montella isteyebilir normal ama Batshuayi transfer gündemimizde yok.'' dedi.

Michy Batshuayi, Beşiktaş formasıyla çıktığı 31 maçta 14 gol atmayı başardı.

'Beğenmiyorlarsa seneye biz alalım'

İtalyan teknik direktör, geçtiğimiz günlerde 28 yaşındaki forvete övgüler yağdırmış ve, Ligde en beğendiğim forvet Batshuayi. Takıma çok yardımcı oluyor. Beğenmiyorlarsa seneye biz alalım.'' diye konuşmuştu.

Süper Lig’de 31 maçta 14 golü var

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, sergilediği performansla beklentilerin altında kalmıştı. Ancak buna rağmen Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de 31 maçta 14 golü bulunan ve zirve yarışında yer alan Belçikalı, krallık yarışını ilk sırada tamamlamayı amaçlıyor.

Yorumlar

Zaten montellayı getirmişsin ama kukla olarak kusara bakma başkan bu dolmayı 3 yaşındaki çocuk yutmaz montella iyi hoca kalitesini gösterdi bakma taraftarı gördü montella vay be ben nereye geldim dedi muhteşem bir taraftar ve seninde zaten ads alman çıkarman hangi amaçla belli zaten montella serüveni başkanın bu açıklamasıyla buraya kadar geçmiş olsun cefakar taraftar montellayı yemin ederim mumla arayacağız adam gider kendi memleketine orada bir villareal gibi takım bulur UEFA da final oynatmasa banada Halit demesinler sizde kına yakın paralı kpkler şimşekler anlayan anladı...
başkan arada dogru ddmeçler veriyor bu konuda haklı
Ezeh ve Pa Dibba bile Assombalonga'dan 10 gomlek ustundur, malum sahis yine sacmalamis...
Sn.Başkan;Aso ve Balo'nun attığı goller seni memnun etmiş olabilir de..Aso kanat oyuncusu,Balo ise ceza sahası içi nokta vuruş yapan santrafor değil,hiç olmadı da..Bu kadar hızlı kanat oyuncularına sahip bir takımın santraforu bu ligde 25 golden aşağı atmaz,atmamalı..İkisini toplasan bir Muleka etmediği de aşikar...Hangi gözle bakılıyor bu oyunculara,anlamak mümkün değil...

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor