Baraj 40 puan

Ateş çemberine girmek istemeyen Adana Demirspor kurtuluş rotasını çizdi. Rakiplerinin birbirleriyle oynayacak olması avantajı bulunan takımların 40 puana ihtiyacı var

1. Lig'de son beş haftaya girilirken Adana Demirspor teknik adamları kalemi defteri eline alarak hesap kitap yapmaya başladı. Ligde 34 puanla 13. sırada yer alan mavi-lacivertli takım tehlikeli bölgeden bir ön önce uzaklaşarak son maçlarda ecel teri dökmek istemiyor. Kurtuluş reçetesi ise Adana Demirspor için iki galibiyete bakarken, kümede kalma barajı 40 puan olarak belirlendi.

Gaziantepspor ve Grandmedical Manisaspor'un ligden düşmesi kesinleşirken, üçüncü takımın hangisi olacağı merak konusu. Bu girdabın içerisine girmek istemeyen Adana Demirspor’un en büyük avantajı küme düşme potasında yer alan rakipleri Eskişehirspor, Samsunspor ve Denizlispor'un birbirleriyle oynayacak olması. İkili averajda da rakiplerine üstünlük sağlayan Adana Demirspor, buna rağmen kabus yaşamak istemiyor.

Maddi ve manevi anlamda sıkıntılı günler yaşayan Mavi Şimşekler'de bu hafta evinde Manisaspor, deplasmanda Elazığspor, sahasında Erzurumspor ve Altınordu ile oynayıp Ankaragücü ile başkentte karşı karşıya gelip ligi tamamlayacak. Şimşeklerin evinde oynayacağı üç maç dengeleri belirleyecek.

Yorumlar

BENCE 41 GÖRMEMİZ LAZIM ÇÜNKÜ SON İKİ HAFTADA DÜŞECEKLER VE ŞAMPİYON OLACAK TAKIMLARIN KAZANMA ORANI YÜZDE 89 OLMUŞ ONUN İÇİN ÖNCE ŞU MANİSAYI CİDDİYE ALALIM 3 PUANI YAZALIM SONRA DİĞER HAFTAKİ MAÇA BAKALIM BEN BU PERFORMANS İLE ELAZIĞSPORDAN PUAN ALACAĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM BİR ŞARTLA ALABİLİRİZ BOLU ELAZIĞSPORU YENİP ELAZIĞIN İDDASINI YİTİRMESİ İÇERDEKİ ERZURUM MAÇIDA FİNAL MAÇI ERZURUMSPORUNDA BU HAFTA YENİLMESİ İDDASINI YİTİRMESİ BİZE YARAYACAKTIR UNUTMAYIN GEÇEN SENEKİ AYNI HAFTADA ÜST ÜSTE İÇERİDEKİ İKİ MAÇTAN 1 PUANI ZOR ALDIK GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM
denizli düsmez son 8 macın 5 ini kazandı.adanaspor kurtuldu samsun ads eskisehirden biri dusecek 40 puan yetmeyebilir.gecmişte son msçlarda herkes birbirine yatar.elazığ beraberlık.rrzurum galibiyet sart.altınordu dinc takım burda bize takar herkedin taktığı gibi.ankaragücüde intikamını alır
Arkadaşım korkuya gerek gerek yok evelallah.denizli nin maçları cok zorlu.biz 2 galibiyet alırız.
Her maça galibiyet için çıkmamız gerekiyor. Son iki haftaki tablo kötüydü. Manisa maçından sonraki maçlarda en az 4 puan gerekiyor..
Baraj 41 puana çıkacaktır. 7 puana daha ihtiyacımız var. Her maça çok ciddi çıkmak lazım. Manisa maçı çantada keklik değil, aman kimse hafife almasın. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Kendi sahamızda oynayacağımız Manisa ve Erzurum maçlarından galibiyetle ayrılmamız şart. Elazığ deplasmanından 1 puan almamız gerekiyor. Geçen sene yaşadıklarımızı unutmayın, ders niteliğinde!
Bence 7 puan alır 41 yaparız manisa3 erzurum3 altınordu 1 eğer bu puanları alamazsak son maç ankaragucu o zaman aklıma bile getirmek istemiyorum ama korktuğumuz başımıza allah etmesin inşallah gelmez
Son 2 maç zorlu Altınordu ve Ankaragücü maçlarına kalmaması için 7 puan daha toplamamız lazım. Baraj 41 puana çıkmıştır. İçerideki Manisa ve Erzurum final niteliğindedir. Manisalı gençlerin kaybedeeceği birşey yok, çok ciddiye almalıyız. Finalin ilk ayağı Manisa.
Ads mize bu günlere getirenler utansın
Bence bu isi abartmissiniz 4 puan bizi ligte tutar sikinti olmaz.manisa yenersek daha sonra bir puan bile bize yeter.eskisehirde kume duser.
baraj 42 ne 40 ı manisa 1-0 önde maç böyle biterse kümeye düşecez

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor