Balotelli'nin eski hocasından övgüler!

Adana Demirspor'un yıldız transferi Mario Balotelli hakkında eski teknik direktöründen açıklama geldi.

Monza'nın eski teknik direktörü Cristian Brocchi, Mario Balotelli'nin hala dünya çapında etkili bir forvet olduğunu söyledi.

Cristian Brocchi "Kevin Prince Boateng'in sakatlanmasının ardından yerine Mario Balotelli'yi aldık. Mario transfer olduktan sonra hemen toparlanıp takıma katkı sağlamaya çalıştı ama iki kez sakatlandı ve takıma giriş süreci uzadı. Her şeye rağmen 6 golle takıma katkı sağladı. Milan'da olduğumuzdan beri onunla çalışmak harika bir his. Mario Balotelli'nin üzerine yapıştırılan kötü çocuk etiketi gerçeği yansıtmıyor. O tartışılmaz niteliklere sahip olan bir futbolcu, benim için hala bugünün en güçlü forvetlerinden biri." dedi.

Geride kalan sezon Serie B takımlarından Monza'da forma giyen 30 yaşındaki İtalyan golcü, 14 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar

SÖZCÜ Gazetesinin spor sayfasında 19 Süper Lig takımının amblemi yer aldığı halde bir tek Adanademirspor'umuzun amblemi yer almıyor.. Neden acaba?
Emin Çölaşan'a e-mail atıp, durumun düzeltilmesini rica etmiştim. Etkili olmuş ki ADS'nin amblemini eklemişler..
Ben göremedim hala yok ADS düşmanları bunlar
Menemenspordan Tayfun Akdoğan transfer edilmiştir.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor