Attamah’ takımda kalacak mı?

Adana Demirspor’un başarılı orta saha futbolcularından Attamah’a birçok Süper Lig takımının talip olduğu bildiriliyor.
Basında yer alan haberlere göre, Bursaspor’un yanı sıra Süper ligin yeni ekibi Antalyaspor’un da Attamah’a menajeri aracılığı ile resmi teklif sunduğu, Osmanlıspor’un da Attamah ile ilgilendiği bildiriliyor.
Bu girişimlerin ardından geçtiğimiz hafta sonu alacaklarına istinaden kulübe ihtar gönderen Attamah’a 100.000 TL’lik bir ödeme yapılması gerekiyor.
Bilindiği gibi Adana Demirspor’un 2016 yılı sonuna kadar Attamah’la sözleşmesi bulunuyor. Sözleşme gereği Attamah’ın başka bir kulübe gitmesi durumunda 1 milyon Avro (3 trilyon lira) sözleşme fesih bedeli ödemesi gerekiyor. Bu Adana Demirspor yöneticileri de Attamah’ın alacaklarını ödemek ve oyuncuyu elde tutmak istiyorlar.
Bu nedenle, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü devreye girdi ve Attamah’ın alacağı olan 100.000 TL’nin Attamah’ın hesabına yatırılması talimatı verdi.


Yorumlar
09.06.2015 14:32
Puanlar: 1
09.06.2015 19:41
Puanlar: 4
10.06.2015 09:42
Puanlar: 6
Yeni yorum ekle